Ajankohtaista - Osatek

Ajankohtaista

Osatek ostaa Hedtecin työkaluliiketoiminnan

26.4.2024

Osatek Oy ja Hedengren-konserniin kuuluva Ab Hedtec Oy ovat allekirjoittaneet 26.4.2024 sopimuksen, jossa Ab Hedtec Oy:n työkaluliiketoiminta siirtyy Osatek Oy:lle. Kauppa vahvistaa Osatekin asemaa yhtenä Suomen johtavista korkeapainehydrauliikan tuotteiden maahantuojista ja huoltoa tarjoavista yhtiöistä. Työkaluliiketoimintakaupassa Hedtecin ammattikäyttöön tarkoitettujen korkeapainehydrauliikka- ja pneumatiikkatyökalujen varasto, työkalujen huoltoon ja kalibrointiin käytettävä laitteisto sekä nykyinen sopimuskanta siirtyvät Osatekille. Nykyinen Hedtecin työkalujen parissa työskentelevä henkilöstö jatkaa Hedengren-konsernin palveluksessa. Liiketoimintakauppa on osa Osatekin strategian mukaista kasvua. Kaupan myötä Osatekista tulee Suomen ainoa SPX FLOW Power Teamin ja SPX FLOW Bolting Systemsin tuotteiden, kuten hydraulisylinterien, hydraulisten momenttivääntimien, hydraulisten ulosvetäjien sekä hydrauliyksikköjen maahantuoja. Samalla Osatekin tuoteportfolio laajenee ammattikäyttöön tarkoitettuihin Rehobotin korkeapainehydrauliikkatuotteisiin sekä NPK- ja Kawasaki-paineilmatyökaluihin, joiden virallisena Suomen maahantuojana Osatek jatkossa toimii. Liiketoimintakaupan yhteydessä Stanleyn kaapelityökalujen maahantuonti säilyy Hedtecillä. ”Osatekin tavoitteena on tarjota asiakkailleen lisäarvoa kokonaisvaltaisella palvelulla, joka kattaa työkalujen koko elinkaaren aina hankinnasta huoltoon ja korjaukseen. Laajemman työkaluvalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan ja tuottamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampia korkeapainehydrauliikan ja momenttityöskentelyn kokonaispalveluratkaisuja”, sanoo Osatek Oy:n toimitusjohtaja Mikko Koski. ”Erityisesti voittajia liiketoimintakaupassa ovat kaikki ne Hedtecin asiakkaat, jotka saavat jatkossa korkeapaine- ja momenttityöskentelyyn tarkoitetut tuotteet ja palvelut yhdeltä luotettavalta toimittajalta. Osatek pystyy tarjoamaan heille apua niin työkalujen ostamiseen, huoltoon, kalibrointiin kuin koeponnistukseen”, kommentoi Osatek Oy:n huolto- ja kalibrointitoiminnoista vastaava Olli Brusila. ”Olen tyytyväinen siihen, että työkalutoimintamme löysi erinomaisen kodin. Tuemme Osatekia kaikin tavoin siinä, että asiakkaat kokevat palveluiden jatkuvan ennallaan”, sanoo Oy Hedtec Ab:n liiketoimintajohtaja Jan Mattsson.

Osatek

Osatek Oy on vuonna 1990 perustettu varsinaissuomalainen yritys, joka on erikoistunut korkeapainehydrauliikan tuotteiden, momentti- ja kiristystyökalujen sekä nosto- ja siirtotyökalujen myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon. Satojen suomalaisten teollisuusyritysten avainkumppanina Osatek on yksi Suomen kokeneimmista korkeapainehydrauliikan ja kiristystekniikan parissa toimivista yrityksistä. Osatek toimii muun muassa SPX FLOW Power Teamin, SPX FLOW Bolting Systemsin, Simsonin, Jungin ja Sveron valtuutettuna maahantuojana Suomessa.

Hedengren 

Hedengren on turva- ja talotekniikan maahantuoja ja asiantuntija. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan kestäviä, turvallisia ja viihtyisiä toimintaympäristöjä tarjoamalla laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja. Sekä edustamamme tuotteet että itse valmistamamme turvatekniikan järjestelmät ovat alan johtavia brändejä. Kaikkea toimintaamme ohjaavat kestävän kehityksen periaatteet. Olemme yli 100-vuotias suomalainen perheyritys. Liikevaihtomme on 64 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 246 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja oma logistiikkakeskuksemme Espoossa.  

Konepaja-messut Tampereella 19.–21.3.

5.3.2024

Taas messuillaan! Olemme mukana 19.–21. maaliskuuta Konepaja-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tule moikkaamaan meitä tiistain ja torstain välisenä aikana messuosastollamme A1260! Messuosastoltamme löydät viimeisimmät työkalut ja -välineet suomalaiseen konepaja-, kunnossapito- ja kokoonpanoteollisuuteen. Tuomme osastollemme koeajettavaksi asiakkaidemme suuresti toivoman, kauko-ohjattavan JUNG JLA-e 5/12 G -siirtorullaston. Tervetuloa testaamaan, miten helppokäyttöinen siirtorullasto tehostaisi työskentelyä myös teidän työpaikallanne! Asiantuntijamme kertovat osastoltamme lisää jälleenmyymistämme ja maahantuomistamme huipputuotteista. Tavataan Tampereella!

Teknologia 23 -messut Helsingin messukeskuksessa 7.-9.11.

1.11.2023

Osallistumme 7.–9. marraskuuta Teknologia 23 -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa. Asiantuntijamme kertovat messuilla ratkaisuistamme kunnossapito- ja kokoonpanevan teollisuuden ammattilaisille. Tervetuloa tutustumaan korkeapainehydrauliikan, kiristystekniikan sekä nosto- ja siirtotyöskentelyn tuoreimpiin innovaatioihin ja tuoteuutuuksiin osastolla 7g117

Alihankinta-messut Tampereella 26.-28.9.

8.8.2023

Osallistumme jälleen tänä vuonna Alihankinta-messuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tervetuloa vierailemaan 26.-28.9. välisenä aikana osastollamme E324, jossa esittelemme tarkemmin työkalu- ja palvelutarjontaamme. Tarjoamme kattavasti korkeapainehydrauliikka- ja kiristystyökalujen huoltoja ja vuokrauksia, hydraulisylinterien koeponnistuksia, momenttityökalujen kalibrointeja sekä erilaisia tunkkaus- ja asennustöitä. Valikoimastamme löydät monipuolisesti muun muassa SPX FLOW Power Teamin, Simsonin, Jungin ja Sveron tuotteita. Lisäksi esittelemme portfoliomme tuoreimmat uutuudet: Weran momenttiavaimet ja Stahtin vetokoelaitteet. Tule tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme!

Konepajamessut Tampereella 29.11.-1.12.2022

25.11.2022

Olemme paikalla Konepaja 2022 / Nordic Welding Expo -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 29.11.-1.12.2022. Tervetuloa osastollemme A1150 kuulemaan uusista tuotteista ja palveluista. Messuilla nähdään!

Olemme Alihankinta 2022 messuilla 27.-29.9.2022

26.9.2022

Tervetuloa tapaamaan meitä Alihankinta 2022-messuille Tampereelle. Olemme osastolla C 447.

Etsitkö säilytyspaikkaa? Ratkaisuksi laatikko

5.5.2021

Yksinkertaisen hyvä säilytyspaikka kaikelle on laatikko. Osatekin Laatikko on tehty hydraulityökaluille. Kokoja on kolme. Käsipumpuille Pikku Laatikko ja Pitkä Laatikko, ja sähköpumpuille ja väänninpumpuille Iso Laatikko. Koot on suunniteltu sopivaksi pumpulle tai kahdelle, tarvittaville letkuille ja muutamalle sylinterille tai muulle työkalulle. Laatikko on tukevaa vaneria. Tukeva kantokahva on joko päällä, kuten Pikku Laatikossa, tai molemmissa päädyissä kuten Pitkässä ja Isossa Laatikossa. Katso lisää tästä linkistä.

Vääntimiä vuokrataan

14.4.2021

Meillä on nyt vuokrattavana hydraulisia vääntimiä. Kokonaiset tuotepaketit pumpulla ja letkulla tai erikseen. Kysy lisää. P. 02 2514 777

Venymän mittauslaite Delta Sigma

7.4.2021

Hankalasti sanottuna Delta Sigma on pulssikaikua ja ultraääntä käyttävä kulkuaikamittauslaite. Helposti sanottuna sillä pystyy nopeasti määrittämään pulttien kuormituksen ja venymän. Tämän linkin takana on englanninkielinen artikkeli, miksi käyttää Delta Sigmaa.   Why use the Delta Sigma

V-Hylsy – itsepitävä hylsy

8.1.2021

V-Hylsy pitää työkalun kiinni vaikka väärinpäin V-Hylsy on käänteentekevä innovaatio. Hylsy, joka pitää vääntimen kiinni väännettävässä vaikka väärinpäin.Työskenneltäessä yläpuolisten liitosten kanssa kädet rasittuvat nopeasti. Sormet jäävät helposti puristuksiin uupuneena. V-Hylsy vapauttaa kädet turhasta kiinnipitämisestä. Se tarttuu pultattavaan kohteeseen kiinni ja pysyy paikallaan itsestään. Katso video tästä