Yritys – Osatek

Osatek Oy

Osatek - Osaamme tekniikan

Osatek Oy on vuonna 1990 perustettu varsinaissuomalainen yritys, joka on erikoistunut hydraulisylinterien, momentti- ja kiristystyökalujen sekä nosto- ja siirtotyökalujen myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon. Tänä päivänä olemme satojen suomalaisten yritysten avainkumppani ja yksi Suomen kokeneimmista korkeapainehydrauliikan ja kiristystekniikan parissa toimivista yrityksistä.  

Toimimme muun muassa SPX FLOW Power Teamin, SPX FLOW Bolting Systemsin, Simsonin, Jungin ja Sveron valtuutettuna jälleenmyyjänä Suomessa. Olemme myös Suomen ainoa virallinen Wera Torque Service -partneri ja toimimme yhtiön valtuutettuna käsimomenttityökalujen jälleenmyyjänä. Edustamamme korkealaatuiset tuotteet ovat luottovalinta raskaan ja kokoonpanevan teollisuuden ammattilaisille, jotka vaativat työkaluiltaan virheetöntä suorituskykyä ja pitkää käyttöikää.

Varastostamme löytyy runsas valikoima varaosia paitsi maahantuomiemme, myös muiden suurten työkaluvalmistajien tuotteisiin – ja pystymmekin tarjoamaan varaosatoimituksia asiakkaillemme jopa heti seuraavaksi päiväksi. Tarvittaessa autamme asiakkaitamme löytämään myös harvinaisempia tuotteita ja varaosia eri tarpeisiin.

Tuote- ja varaosamyynnin lisäksi palvelutarjontamme kattaa korkeapainehydrauliikka- ja kiristystyökalujen huollot ja vuokraukset, hydraulisylinterien koeponnistukset, momenttityökalujen kalibroinnit sekä erilaiset tunkkaus- ja asennustyöt. Toimintamme keskiössä on kestävä ajattelu, jossa rakennamme tarpeisiisi sopivan kokonaispalveluratkaisun useiden vuosien ajaksi. 

Yli 30 vuoden kokemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme Suomen asiantuntevinta palvelua korkeapainehydrauliikan ja kiristystekniikan saralla. Olemme sitoutuneet kaikessa tekemisessämme korkeaan laatuun – oli kyse sitten tuotteiden hankinnasta, huoltamisesta, valmistamisesta tai palvelukokonaisuuksien suunnittelemisesta. Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka pohjautuvat avoimuuteen sekä luottamukseen meidän ja asiakkaidemme välillä. Nopeat toimitukset, korkea ammattitaito ja pyyteetön palveluasenteemme takaavat jokaiselle asiakkaallemme onnistuneen lopputuloksen.

Huipputuotteet

SPX FLOW: Amerikkalainen 1912 perustettu työkaluyritys, joka on perustamisestaan lähtien kerännyt kokemusta teollisuuden huoltotyökalujen valmistuksesta. Vuonna 1924 yritys alkoi kehittää tunkkitekniikan huipputuotteita. Maailmanlaajuinen organisaatio takaa turvallisen valinnan.

SIMSON: Ruotsalainen tunkkivalmistaja, joka 1950-luvulla alkoi tuottaa bravuuriaan, joka on pienikokoinen, kompakti ja korkealaatuinen tunkki.

Logo

JUNG: Saksalainen 1972 perustettu nosto- ja siirtolaitevalmistaja, jolta löytyy tietämystä konesiirtoon sopivista tunkeista ja siirtorullastoista.

SVERO: Ruotsalainen 1955 perustettu Skandinavian suurin siirtovaunutoimittaja, jolla on vahva vuosikymmenten taito siirtovaunujen sekä muiden nostolaitteiden alalta.

TANGYE, MAXIMATOR, EXTRACTIL, PRIMUS ja muita alaan liittyviä tuotteita.