Yritys - Osatek

Yritys ja toiminta-ajatus

Asiakkaan kannalta

Osatek on toiminta-ajatuksensa mukaan keskittynyt tunkkitekniikan ja siihen liittyvien kunnossapitotyökalujen sekä nosto- ja siirtolaitteiden markkinointiin. Tuotteemme valitsemme ammattimaista käyttäjäkuntaa ajatellen. Keskitymme edustamiemme korkealaatuisten tuotteiden markkinointiin, luotettaviin toimituksiin sekä pätevään neuvontaan ja huoltoon sekä kustannustehokkaaseen hinnoitteluun. Uskomme, että vahva erikoistumisemme on hyväksi kaikille osapuolille: tuotteiden käyttäjille, toimittajille ja valmistajille. Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat palvelutasoon, jonka tietämyksemme alasta ja tuotteista mahdollistaa.

Laatutakuu

Osatekin ja päämiestemme yritysfilosofia on ”Totaalinen Laatujohtajuus”, mikä vaatii korkeita laatustandardeja kaikilla osa-alueilla: suunnittelussa, hankinnassa, valmistuksessa, myynnissä ja huollossa. Osapuolet ovat sitoutuneet jatkuvaan laadun parannukseen, asiakastyytyväisyyteen ja kustannustehokkuuteen.

Tuotetakuu

Power Team Lifetime Marathon Warranty on koko tuotteen eliniälle kaikille Power Teamin valmistamille tuotteille koskien materiaaleista ja valmistuksesta johtuvia vikoja. Tuotteen elinikä päättyy hetkellä, jolloin se ei enää toimi normaalista käyttökulumisesta johtuen. Täydelliset takuuehdot löytyvät Power Team -tuoteluettelosta.

Simson Kompakt Takuu on kolme vuotta koskien valmistus- ja materiaalivikoja sylinterissä ja männissä edellyttäen, että tuotteita huollettu ja käytetty ohjeiden mukaan.

Jung Takuu on viisi vuotta kaikille tunkeille ja rullastoille edellyttäen, että tuotteita on käytetty ohjeiden mukaan.

Huolto

Huollettavat tuotteet tulee toimittaa rahti maksettuna ja saatteella varustettuna, josta selviää toivottu huoltotyö / esiintynyt vika.

Tunkkikalustolle ei ole valtioneuvoston käyttöpäätöksen mukaan määritetty varsinaista määräaikaistarkastusta, mutta Osatek- / Power Team -käyttöohjeen mukaan työvälineen silmämääräinen tarkastus on suoritettava kerran kuukaudessa ja öljynvaihto 300 käyttötunnin välein tai vähintään kerran vuodessa. Osatek myös huoltaa tuotteitaan, ja suosittelemmekin perus- tai öljynvaihtohuoltoa kerran vuodessa. Tämä takaa laitteen toimivuuden, käyttöturvallisuuden ja pitkän iän.

Huipputuotteet

SPX POWER TEAM: Amerikkalainen 1912 perustettu työkaluyritys, joka on perustamisestaan lähtien kerännyt kokemusta teollisuuden huoltotyökalujen valmistuksesta. Vuonna 1924 yritys alkoi kehittää tunkkitekniikan huipputuotteita. Maailmanlaajuinen organisaatio takaa turvallisen valinnan.

SIMSON: Ruotsalainen tunkkivalmistaja, joka 1950-luvulla alkoi tuottaa bravuuriaan, joka on pienikokoinen, kompakti ja korkealaatuinen tunkki.

JUNG: Saksalainen 1972 perustettu nosto- ja siirtolaitevalmistaja, jolta löytyy tietämystä konesiirtoon sopivista tunkeista ja siirtorullastoista.

SVERO: Ruotsalainen 1955 perustettu Skandinavian suurin siirtovaunutoimittaja, jolla on vahva vuosikymmenten taito siirtovaunujen sekä muiden nostolaitteiden alalta.

TANGYE, MAXIMATOR, EXTRACTIL, PRIMUS ja muita alaan liittyviä tuotteita.