Nosto- ja siirtotyökalut – Svero – Taljat ja vaunut – Osatek

Nosto- ja siirtotyökalut

Onko teollisuuskohteessanne tiedossa nosto- ja siirtotöitä? Sveron ketjutaljat, viputaljat ja siirtovaunut ratkaisevat jokaisen nosto- ja siirtotyöskentelyyn liittyvän haasteesi.

Ketjutaljat ja viputaljat ovat luotettavia valintoja rajallisiin tiloihin ja tiukkoihin tilanteisiin, joissa raskaita kuormia on nostettava tarkasti tiettyyn kohtaan. Ketjuilla ja kahvoilla viputaljojen tapauksessa myös nostovivullaa varustettuja laitteita käytetään nostamaan ja siirtämään kuormia käsikäyttöisesti paikasta toiseen. Asbestivapaat jarrut ja neulalaakerointi takaavat taljojen toimintavarmuuden. Mikä parasta, ovat tehokkaat taljat helppokäyttöisiä ja kevyesti paikasta toiseen asennettavia. 

Sveron kattavasta valikoimasta löytyy myös erilaisia siirtovaunuja käytettäväksi taljojen ja nostimien kanssa. Nopeasti säädettävät ja matalarakenteiset vaunut ovat helposti asennettavia useimpiin käyttökohteisiin. Laadukkaat laakeroidut pyörät takaavat siirtovaunujen käytön helppouden. Turvalaippojensa ansiosta vaunut pysyvät varmasti ja turvallisesti paikallaan myös mahdollisten pyörävaurioiden aikana. 

Jokaista nosto- ja siirtotyökalua ei suinkaan tarvitse omistaa tutustuthan siis myös monipuoliseen vuokratyökalujen valikoimaamme. Kauttamme järjestyvät myös erilaiset räätälöidyt ratkaisut jo olemassa oleviin nosto- ja siirtolaitteistoihin.