Korkeapainehydrauliikka – Työkalut teollisuuteen – Osatek

Korkeapainehydrauliikka

Nesteen ja paineen avulla tapahtuva tehon siirto on yksi optimaalisimmista ratkaisuista suurta voimaa vaativien liikkeiden, kuten raskaiden esineiden nostojen ja siirtojen toteuttamiseksi. Nyrkkisääntönä korkeapainehydrauliikasta puhutaan silloin, kun tehoa tuotettaessa käytettävä painetaso nousee yli 400 barin. Tällaiset korkeat paineet mahdollistavat suuren tehon tuottamisen, mutta pitävät samalla työvälineiden vaatiman pinta-alan maltillisena. Näin työkaluista voidaan valmistaa kevyempiä ja pienempiä, mikä helpottaa niiden asettelua, käyttöä ja siirtämistä työkohteessa.

Tarjoamme laajan valikoiman korkeapainehydrauliikkatuotteita alan johtavilta valmistajilta. Kauttamme järjestyvät niin hydraulisylinterit, hydraulipumput kuin niiden kanssa tarvittavat letkut, liittimet, mittarit, venttiilit ja muut lisävarusteet. Halutessanne kokoamme ja luovutamme haluamanne laitteet suoraan käyttövalmiina. Näin voitte olla varmoja työkalujenne turvallisuudesta ja toimintavarmuudesta, eikä työntekijöidenne tarvitse käyttää arvokasta työaikaa laitteiden kasaamiseen. 

Korkeapainehydrauliikan tuotevalikoimastamme löydät muun muassa:

Monipuolisen vakiovalikoimamme lisäksi valmistamme asiakkaidemme vaatimusten mukaan erikoismitoitettuja, räätälöityjä hydraulisylintereitä sekä niiden lisävarusteita. Jo olemassa oleville hydraulisylintereille tarjoamme markkinoiden laadukkaimpia huolto- ja koeponnistuspalveluita sylinterien merkistä ja mallista riippumatta.

Muistathan myös laajan, jopa lähes 50 erikokoisesta ja -mallisesta hydraulisylinteristä koostuvan vuokrauspalvelumme tarjonnan. Mikäli haluat ulkoistaa nosto- ja tunkkaustyöt alan asiantuntijalle, on tunkkauspalvelumme helppo ja luotettava valinta.