Huolto – Raskaan teollisuuden työkalut ja laitteet – Osatek
Osatek_021

HUOLTO

Sakkaako sylinteri? Vuotaako väännin? Momenttiavain huoltoa vailla? Huoltopalvelumme on apunasi!

Säännölliset huoltotoimenpiteet takaavat, että yrityksesi hydraulisylinterit, momenttivääntimet ja kiristystyökalut ovat huippukunnossa vielä vuosien jälkeen. Monipuolisen huoltopalvelumme avulla ammattikäyttöön tarkoitetut teollisuustyökalut toimivat vuosien ajan luotettavasti ja turvallisesti. Suosittelemme tunkkikaluston, hydraulivääntimien ja vetokiristimien kevyt- tai täyshuoltoa tehtäväksi vähintään vuodessa.

Olemme valtuutettu SPX FLOW Power Teamin, SPX FLOW Bolting Systemsin, Simsonin, Rehobot, Sveron ja Jungin tuotteiden merkkihuolto. Toimimme myös Suomen ainoana virallisena Wera Torque Service -partnerina. Käytämme korjauksessa alkuperäisiä, pääosin suoraan hyllystämme löytyviä laitevalmistajien varaosia. Edustamiemme merkkien lisäksi huoltopalvelumme kattaa myös muiden korkeapainehydrauliikkaan sekä kiristys- ja momenttityökaluihin erikoistuneiden valmistajien – kuten Norbar, HYTORC, Enerpac, Atlas Copco, BVA Hydraulics ja Plarad – työkalujen huollot ja korjaukset.

Käyttämämme työmenetelmät ovat jalostuneet vuosien saatossa tehokkaaksi kokonaisuudeksi, joka takaa huoltomme korkean laadun ja lyhyen läpimenoajan. Huoltotöitämme suorittavat kokeneet työkaluteknikot, jotka ylläpitävät ammattitaitoaan osallistumalla säännöllisesti päämiestemme järjestämiin koulutuksiin. Arvioimme ja kehitämme jatkuvasti huoltomme toimintaa asiakkailta saamamme palautteen pohjalta.

Huollamme muun muassa:

Tiedustele hinta-arviota laitteesi huollolle yhteydenottolomakkeella. Huollettavat tuotteet toimitetaan rahti maksettuna. Jotta huolto- ja korjaustyöt saadaan suoritettua mahdollisimman pian, liitäthän lähetyksesi mukaan saatteen, josta käy ilmi laitteessa esiintyvä vika ja sille toivottu huoltotyö.

Tarvitsetko sijaislaitteen huoltotöiden ajaksi? Otathan rohkeasti yhteyttä!