Vuokraus – Momenttivääntimet ja hydraulisylinterit – Osatek
Osatek_014

Vuokraus

Aina ei kannata ostaa omaksi – säästä vuokraamalla työkalut käyttöösi!

Uusien työkalujen hankinta on aina pitkäaikaista sitoutumista vaativa investointi. Vuokraus onkin usein tilapäisissä tarpeissa ostamista kustannustehokkaampi ratkaisu oikeiden työvälineiden hankkimiseksi. Kun kaikki tarvittavat työkalut ja laitteet löytyvät helposti suoraan luotettavan kumppanin varastosta, ei omasta laitekannasta ja työkalujen toimintakyvystä tarvitse kantaa huolta.

Momenttiavain, hydraulisylinteri, hydraulipumppu, siirtorullasto tai kynsitunkki – vuokraaminen käy helposti Osatekilta, sillä löydät vuokrauspalvelustamme tarvitsemasi työkalut juuri silloin, kun niitä kaipaat. Jokainen vuokraamamme työkalu tarkastetaan ja kalibroidaan huolellisesti edellisen käyttäjän jäljiltä, mikä takaa, että vuokratyökalumme ovat sekä laadukas että turvallinen vaihtoehto kerrasta toiseen.

Vuokratyökalujen valikoimamme koostuu korkeatasoisista SPX FLOW Power Teamin,  SPX FLOW Bolting Systemsin, Weran, Rehobotin, Simsonin, Sveron, Stahtin ja Jungin tuotteista. Asiakkaanamme käytössäsi on laaja, jopa yli 200 eri hydraulisylinterin ja kiristystyökalun kattava valikoima. Tarjoamme asiantuntemustamme ja ammattitaitoamme työkohteeseen parhaiten soveltuvien työkalujen valinnassa, minkä lisäksi huolehdimme tarvittaessa myös vuokratyökalujen käyttökoulutuksesta.

Vuokraamme muun muassa:

Tutustu heti saatavilla olevien vuokratyökalujemme valikoimaan. Mikäli tarvitset vuokratyökaluja perusvalikoimamme ulkopuolelta, ota rohkeasti yhteyttä – kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivan ja kustannustehokkaan laiteratkaisun kohteeseesi.