Myynti – Työkalut kunnossapitoon ja kokoonpanoon – Osatek
Osatek_015

Myynti

Luotettavia ammattityökaluja haastavimpiin tuotanto-olosuhteisiin!

Jokainen tuotannon parissa työskentelevä ammattilainen tietää, kuinka paljon laadukkaat työkalut vaikuttavat työn lopputulokseen. Luotettavat, korkeatasoiset mutta samalla riittävän helppokäyttöiset työvälineet varmistavat laadukkaan työn jäljen niin suurissa kuin pienissä käyttökohteissa.

Tarjoamme laajan valikoiman korkeapainehydrauliikkatuotteita, momentti- ja kiristystyökaluja, siirtorullastoja sekä nosto- ja siirtotyökaluja alan johtavilta valmistajilta. Toimimme Suomessa SPX FLOW Power Teamin, Simsonin, Rehobotin ja Jungin tuotteiden maahantuojana. Monipuoliset varaosa- ja huoltopalvelumme varmistavat myymillemme tuotteille pitkän käyttöiän vuosiksi eteenpäin.

Me Osatekilla emme koskaan myy vain työkaluja. Asiakkaanamme räätälöimme sinulle palveluratkaisun, joka sisältää kaiken tarvittavan aina työkalujen käyttökoulutuksesta jatkuvaan asiakastukeen. Jokainen myymämme työkalu testataan sekä kalibroidaan tai koeponnistetaan ennen luovuttamista asiakkaalle.

Maahantuomme muun muassa:

Ota meihin yhteyttä jo projektinne suunnitteluvaiheessa näin asiantuntijamme pystyvät kartoittamaan teille täydellisen työkalukokonaisuuden heti hankkeen alkuvaiheessa. Tarvittaessa rakennamme teille räätälöidyn työkaluratkaisun työkohteenne vaatimusten ja mittojen mukaan.

Muistathan myös laajan korkeapainetyökalujen sekä momentti- ja kiristystyökalujen vuokrauspalvelumme!