Mittauslaitteet – Pultti- ja ruuviliitokset – Osatek

Mittauslaitteet

Emme myy ratkaisuja vain pultti- ja ruuviliitosten työstämiseksi – saat kauttamme myös laajan valikoiman laadukkaita mittauslaitteita, jotka auttavat varmistamaan, että kiinnitykset ja liitokset täyttävät niille asetetut laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Työskentelit sitten kokoonpano-, rakennus-, energia- tai minkä tahansa muun rakenteellisia kiinnityksiä sisältävän teollisuuden parissa, löydät meiltä sopivan mittauslaitteen käyttöösi. Laitteistojen lisäksi asiantuntijamme tarjoavat asiantuntemustaan pultinvenymän sekä erilaisten pulttiliitosten ja kiinnikkeiden asianmukaisuuden todentamiseen.

Laadukkaat mittauslaitteemme on suunniteltu ammattilaisten vaativaan käyttöön. Valikoimamme kattaa muun muassa venymämittauksiin ja vetokokeisiin suunnittelut laitteistot, joiden avulla varmistat, että liitoksesi saavuttavat ennalta määritellyt pultinvenymät ja vetolujuudet. Edustamiemme tuotemerkkien mittauslaitteet testataan aina huolellisesti ennen niiden toimitusta asiakkaille, minkä ansiosta voit olla aina varma myymiemme mittauslaitteiden toimintakunnossa ja ajantasaisuudesta.

Löydät valikoimastamme laadukkaat…

Monipuolinen mittauslaitteiden valikoimamme sopii täydellisesti yleisimpiin teollisuuden käyttökohteisiin. Saat luonnollisesti kauttamme myös kaikki laitteiden kanssa tarvittavat varaosat ja lisävarusteet. Lisäksi tarjoamme kätevää vuokrauspalvelua tilanteisiin, joissa mittauslaitteita on käytettävä vain väliaikaisesti. Tiedustele myös asiantuntijoidemme suorittamia mittaus- ja konsultointipalveluita – rakennamme palvelukokonaisuuden yksilöllisten tarpeidesi mukaan.