Akkukäyttöiset momenttivääntimet – Momenttityökalut – Osatek

Akkukäyttöiset momenttivääntimet

Teollisuuden ammattilaiset ovat jo vuosikymmenten ajan hyödyntäneet pulttiliitostyöskentelyssä eri voimalähteillä toimivia väänninvaihtoehtoja – vaan mitä sitten, jos hydrauliikkaa tai sähköä ei ole helposti saatavilla? Suuria vääntömomentteja sisältävissä pulttiliitoksissa turvaudutaankin yhä useammin helppokäyttöisiin, hiljaisiin ja toistotarkkoihin akkumomenttivääntimiin. Kevyinä ja tehokkaina työkaluina ne tekevät pultti- ja ruuviliitosten käsittelystä vaivatonta myös sijainniltaan haastavissa, esimerkiksi useita metrejä maanpinnan yläpuolelta sijaitsevissa työkohteissa.

Akkuvääntimet ovat monipuolisia työkaluja, jotka tarjoavat lisää joustavuutta työntekoon verrattuna hydraulisiin, sähkökäyttöisiin ja paineilmatoimisiin momenttivääntimiin. Langattomuuden ja helpon liikuteltavuuden lisäksi akkuvääntimet ovat myös monia muita väänninratkaisuja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, sillä ne eivät vaadi toimiakseen hydrauliöljyjä tai polttoaineita. Akkutoimiset momenttivääntimet ovat myös varustettavissa monipuolisesti erilaisilla lisävarusteilla, kuten vastavoimajaloilla ja kädensijoilla, joilla voidaan helpottaa työskentelyä ja näin varmistua kiristysten onnistumisesta vaadittuun tarkkuuteen.

Akkukäyttöisten momenttivääntimien valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia ratkaisuja ja lisävarusteita teollisuuden työkohteisiin. Muistathan myös kattavan vuokratyökalujen tarjontamme sekä momenttivääntimien huoltoja kalibrointipalvelumme.