Momenttiavaimet – Momenttityökalut teollisuuteen – Osatek

Momenttiavaimet

Momenttiavain on kokoonpanevan teollisuuden sekä erilaisia huolto- ja asennustöitä suorittavan ammattilaisen valinta, kun työkohteessa on voitava luottaa siihen, että kiinnitykset tulevat tehdyksi varmasti oikein ja riittävällä tarkkuudella. Muun muassa auto- ja ilmailualalla oikein suoritetut kiristykset ovat paitsi laadun, myös turvallisuuden kannalta kriittinen kokonaisuuden osa. Korkealaatuiset momenttiavaimet ovatkin monen työntekijän luottokumppani, johon luotetaan tosipaikan tullen kuin kallioon.

Löydät valikoimastamme laadukkaat ja käyttäjäystävälliset Weran momenttiavaimet, jotka tekevät tarkkuutta vaativasta momenttiavaimilla työskentelystä helppoa ja vaivatonta. Olemme Suomen ainoa virallinen Wera Torque Service partneri ja toimimme yhtiön valtuutettuna momenttityökalujen huolto– ja kalibrointipalveluna sekä varaosatoimittajana.

Weran momenttiavaimet tunnetaan erityisesti laadukkaina ja kestävinä työkaluina jotka kestävät säännöllisesti huollettuina ja kalibroituina käyttöä jopa vuosikymmenten ajan. Valikoimamme kattaa niin pienet ja tarkat momenttitaltat kuin suurille momenteille tarkoitetut momenttiavaimet useilla erilaisilla asteikoilla. 

Valikoimastamme löytyvät muun muassa:

Momenttiavaimien valikoimastamme löydät luotettavat ratkaisut niin satunnaisiin kiinnitystarpeisiin kuin säännöllisiin, tuotantokriittisiin kiinnitystöihin. Saat kauttamme myös muun muassa käyttökohteen mukaan räätälöityjä momenttiavaimien lisävarusteita. Halutessasi voit myös vuokrata momenttiavaimen meiltä käyttöösi. Lisäksi tarjoamme kalibrointi, huoltoja varaosapalveluita nykyisille momenttiavaimillesi.