Staht – Vetokoelaitteet ja tarvikkeet – Osatek

Staht

Staht – toisinaan tyylitellysti Ståht – on brittiläinen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy innovatiivisia digitaalisia vetokoelaitteita ohjelmistoineen. Stahtin 25 kN:n ja 60 kN:n vetolujuuden testaamisen mahdollistavat, ulosvetoperiaatteella toimivat vetokoelaitteet kuormittavat seinään, lattiaan tai muihin rakenteisiin asennettuja kiinnitystuotteita ja auttavat näin varmistamaan niiden asianmukaisen kiinnityksen. Huolellisesti suoritettu vetotestaus auttaa estämään pulttien sekä nostosilmukoiden vaurioitumista ja ennaltaehkäisee mahdollisia turvallisuusriskejä. 

Laadukkaiden työkalujen lisäksi Staht on panostanut merkittävästi työkalujensa käytettävyyteen ja mittaustulosten tiedonsiirto-ominaisuuksiin. Vetokoelaitteista löytyvällä QR-koodilla voit aktivoida ilmaisen Staht-mobiilisovelluksen, rekisteröidä laitteesi ja tallentaa reaaliaikaisesti kaikkien suorittamiesi vetokokeiden tulokset. Monipuolisten raportointiyökalujen avulla testitulokset ovat jaettavissa helposti kollegoillesi tai asiakkaillesi. 

Valikoimastamme löydät Stahtin suositut ja helppokäyttöiset…

Saat Osatekin kautta myös korkealaatuiset…

Muistathan, että tarjoamme markkinoiden laajimman työkaluvalikoiman lisäksi myös monipuolisesti erilaisia vetokoepalveluita – myös kenttäolosuhteissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä asiantuntijamme tarkastuskäynnille.