Voima-anturit – Mittauslaitteet – Osatek

Voima-anturit

Voima-anturien valikoimamme kattaa runsaasti saksalaisen Altosensin antureita puristusvoiman, esijännityksen, tärinän ja lämpötilojen mittaamiseen. Laadukkaat ja kestävät voima-anturit on suunniteltu kestämään käyttöä vaativissa ympäristöissä, mikä tekee niistä luotettavan valinnan pitkäaikaiseen käyttöön. Tarkkuudestaan ja monipuolisuudestaan tunnettuja voima-antureita käytetään runsaasti muun muassa kokoonpanevassa teollisuudessa, energiateollisuudessa ja logistiikka-alalla.

Ohuen profiilinsa ansiosta Altosensin voima-anturit soveltuvat hyvin kohteisiin, joihin muiden valmistajien anturit ovat liian paksuja. Vain muutamia millejä paksut anturit toimivat sellaisenaan myös aluslevyjen korvikkeena. Kompaktin kokonsa puolesta ne ovat erinomainen valinta myös ulkokäyttöön: muun muassa useat saksalaiset tuulivoimalat käyttävät Altosensin ratkaisuja turbiinien ja lapojen liitosten laadun varmistamiseen. Voima-antureita voidaan hyödyntää myös liitosten ja kiinnitystöiden dokumentoinnin ja analysoinnin tueksi.

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikean kokoisen ja käyttöösi soveltuvan voima-anturin. Tarvittaessa konsultoimme sinua räätälöityjen voima-anturien tai useita erikokoisia antureita kattavan mittauskokonaisuuden hankinnassa.