Hydraulisylinterit – Korkeapainehydrauliikka – Osatek

Sylinterit

Monipuolisesta valikoimastamme löydät oikean hydraulisylinterin niin nosto-, veto- kuin työntötöihin. Perinteiset yksitoimiset sylinterit ovat helppo ja turvallinen ratkaisu tavallisimpiin työkohteisiin. Kaksitoimiset sylinterit ovat valintasi, mikäli sylinteriltä vaaditaan toistuvaa edestakaista liikettä tai säädettävää toimintanopeutta. Valikoimastamme löytyvät myös kevyet alumiinisylinterit, monikäyttöiset reikäsylinterit sekä taakan pitkäksi aikaa varmistavat lukkokaulussylinterit.

Toimimme Suomessa SPX FLOW Power Teamin ja Simsonin valtuutettuna jälleenmyyjänä. Yhtiöiden pitkä historia korkeapainehydraulisten työkalujen parista takaa, että tuotteet ovat taatusti luotettavia ja niiden käyttöikä on pitkä. Kaikissa sylintereissämme on standardien mukainen, kierrettävä NPTF 3/8’’ -pikaliitin, joka on yhteensopiva muun muassa BVA:n, Enerpacin, Hi-Forcen ja Larzepin hydrauliikkatuotteiden kanssa.

Valikoimastamme löytyvät muun muassa:

Etsitkö sylinteriä, jollaista valikoimastamme ei löydy? Ei hätää me rakennamme sellaisen sinulle vaatimustesi ja kohteesi mittojen mukaan! Lue lisää räätälöityjen erikoistyökalujen tarjonnastamme.

Muistathan myös monipuoliset hydraulisylinterien huolto-, vuokraus- ja koeponnistuspalvelumme.