Momenttivääntimien lisävarusteet – Momenttityökalut – Osatek

Lisävarusteet

Etsinnässä erikoismitoitettu vastavoimajalka, liukuvarrella varustettu tukivarsi tai avainvälin pienennysholkki lenkkipääavaimeen? Monipuolisesta valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet aina korkealaatuisista hydrauliletkuista erikokoisiin ja -mallisiin voimahylsyihin.

Mikäli käytössäsi ei ole lenkkipäämallista hydrauliväännintä, ovat voimahylsyt välttämätön työväline kiristystyöskentelyyn. Voimahylsyä valittaessa tulisi huomioida sen soveltuvuus niin kiinnitystyöskentelyssä käsiteltäviin pultteihin ja ruuveihin kuin käyttöympäristöön. Työkohteessa käytettävän hylsyjen keskeisimpiä valintakriteerejä ovat ennen kaikkea liitoksessa käytettävien pulttien koko, malli sekä saavutettavuus.

Voimahylsyjen lisäksi suuria pulttiliitoksia työstettäessä tarvitaan käytännössä aina vastavoiman antavaa vastavoimatukea. Oikein mitoitetulla ja asetellulla vastavoimajalalla onkin keskeinen rooli niin kiinnitystöiden tehokkuuden kuin työnteon turvallisuuden takaamisessa. Epätarkkojen liitosten lisäksi väärän mallinen tai huonosti käyttökohteeseen soveltuva vastavoimatuki voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa vakavan työtapaturman. 

Lisävarusteiden valikoimastamme löydät muun muassa:

Onko työkohde jo tiedossa, mutta et ole aivan varma, kuinka rakentaa juuri sinne soveltuva kiinnitystyökalujen kokonaisuus? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijamme auttavat mieluusti löytämään työkohteeseen parhaiten asettuvat ja turvallisimmat kiinnitystyökalut ja -ratkaisut. Tarvittaessa räätälöimme vastavoimajalkoja tai sovittimia juuri kohteeseenne sopiviksi. Tutustuthan myös monipuoliseen vuokratyökalujen valikoimaamme.