Lisävarusteet momenttiavaimille – Momenttiavaimet – Osatek

Lisävarusteet momenttiavaimille

Monipuolisen työkaluvalikoiman lisäksi tarjoamme runsaasti vaihdettavia avainpäitä, momenttitalttojen adaptereita ja muita lisävarusteita Weran momenttiavaimille. Vaihdettavien lisävarusteiden ja -osien ansiosta voit käyttää samaa momenttiavainta useissa eri kiinnityskohteissa, eikä sinun näin ollen tarvitse hankkia useita työkaluja eri työkohteisiin tai -tarkoituksiin. Erityisen nopeasti ja helposti vaihdettavat lisävarusteet kestävät käyttöä jopa kaikkein haastavimmissa olosuhteissa. 

Lisävarusteemme mahdollistavat Weran momenttiavaimilla työskentelyn ilman pelkoa kiinnityskohteiden tai käytettävien työkalujen vaurioitumisesta. Tiukimpien laatustandardien mukaan valmistetut lisäosat varmistavat, että lisävarusteiden käyttö osana momenttiavainta ei lisää liitosten yli- tai alikiristymisen riskiä. Mikäli etsit harvinaisempia avainpää- tai lisävarusteratkaisuja, autamme sinua löytämään tarvitsemasi vakiovalikoimamme ulkopuolelta. Monipuolisen kumppani- ja toimittajaverkostomme ansiosta saat kauttamme lisävarusteet myös muiden yleisimpien valmistajien työkaluihin.

Valikoimastamme löydät muun muassa Weran momenttiavaimien kanssa yhteensopivat…

  • räikkäpäät
  • kiintoavainpäät
  • räikkälenkkipäät
  • lenkkiavainpäät
  • neliövääntiöt
  • adapterit

Nopean palvelun takeena toimii laaja työkalujen ja lisävarusteiden varastomme, joka kattaa niin yleisimmät kuin useita harvinaisempia momenttiavaimien vaihtopäämalleja ja -kokoja. Mikä parasta, pystymme myös räätälöimään avaimeesi tarvittavan vaihtopään työkohteesi mittojen ja vaatimusten mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille työkalutarpeestasi – asiantuntijamme löytävät sinulle juuri oikeanlaisen ratkaisun!