Vetokoelaitteet – Mittauslaitteet – Osatek

Vetokoelaitteet

Stahtin vetokoelaitteet ovat luottotyövälineesi, kun tarvitset luotettavia mittaustuloksia rakennuksiin asennettujen kiinnikkeiden riittävästä pitovoimasta. Kätevästi mukana kulkevat, äärimmäisen kevyet ja helppokäyttöiset vetokoelaitteet ovat yhä yleisempi valinta rakennusteollisuuden työkohteisiin, joissa ankkurien ja muiden kiinnikkeiden käyttökelpoisuudesta halutaan varmistua ilman ulkopuolista asiantuntijaa. Stahtin monipuoliset vetokoelaitteet on varustettu kattavilla tiedonsiirto-ominaisuuksilla, joiden avulla vetotestaus ja sen koetulokset ovat helposti dokumentoitavissa.

Saat kauttamme heti käyttövalmiit Stahtin vetokoelaitteet – sekä luonnollisesti erillisinä tarvikkeina myös kaikki vetokoelaitteissa käytettävät voima-anturit ja runkorakenteet. Tarjoamme myös runsaasti erilaisia Staht-laitteiden kanssa käytettäviä, alkuperäisiä lisävarusteita ja varaosia, kuten adaptereita, haarukkaniveliä ja kierretankoja.

Löydät valikoimastamme kaikki Stahtin huipputuotteet:

Laaja kokemuksemme liitosten ja kiinnikkeiden parista varmistaa, että voimme tarjota yrityksellesi korkealaatuista, yksilölliset tarpeesi huomioivaa palvelua. Vetokoestamme työkohteen liitokset puolestasi, minkä lisäksi löydät valikoimastamme monipuolisen valikoiman vetokoe- ja muita testauslaitteita omaan käyttöösi. Mikäli et tarvitse vetokoelaitetta pysyvästi, voit myös vuokrata sen helposti meiltä. Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele asiantuntijoitamme työkohteeseenne kartoituskäynnille, niin etsimme parhaiten yritystäsi palvelevan ratkaisun!