Pumput hydraulivääntimille – Momenttivääntimet – Osatek

Pumput hydraulivääntimille

Hydraulivääntimet löytyvät, mutta muut työvälineet uupuvat? Laajasta valikoimastamme löydät hydraulipumput, -letkut sekä kaikki tarvittavat lisävarusteet pultti- ja ruuviliitostyöskentelyn tueksi. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikean pumpun käytössäsi olevien vääntimien ja niiden vaatiman tehon sekä paineen perusteella. 

Korkealaatuiset SPX FLOW Bolting -hydraulipumput ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia työvälineitä kiristystyöskentelyn tueksi. Hydraulikoneikot on suunniteltu momenttiväännintyöskentelyyn ja vääntimien sylinterien edestakaiseen, nopeaan pumppaamiseen, minkä vuoksi ne eivät sovellu muun muassa nostotöihin tarkoitettujen hydraulisylinterien voimanlähteeksi. Tutustuthan monipuoliseen korkeapainehydrauliikkatuotteiden ja -pumppujen tarjontaamme, mikäli etsit pumppua käytettäväksi hydraulisylinterien kanssa.

Kaikista hydrauliväänninkäyttöön tarkoitetuista pumppuyksiköistämme löytyy standardimallin kierrettävä NPTF 1/4’’ -pikaliitin, joka mahdollistaa pumppujen käytön yleisimpien momenttivääntimien, kuten HYTORCin ja Atlas Copcon tuotteiden kanssa. Laajasta varastostamme löydät myös kaikki tarvittavat adapterit ja muut hydraulipumpun kanssa tarvittavat lisävarusteet.

Huolto- ja varaosapalvelumme huolehtivat, että nykyiset hydraulipumppusi palvelevat tarkoitustaan vielä vuosien ajan. Muistathan myös korkealaatuisen kalibrointipalvelumme, joka varmistaa puolestasi painemittariesi tarkkuuden. Mikäli tarvitset hydrauliyksikköä vain hetkellisesti, saat sen käyttöösi helposti kattavasta vuokratyökalupalvelustamme.