Wera – Momenttiavaimet ja momenttitaltat – Osatek

Wera

Wera on ruuviliitoksiin ja ruuvaustyökaluihin erikoistunut saksalainen yritys, joka tunnetaan korkealaatuisista ja käyttäjäystävällisistä työvälineistään. Weran momenttityökalut tarjoavat korkeatasoista suorituskykyä houkuttelevaan hintaan, minkä vuoksi yhtiön momenttitaltat ja -avaimet ovatkin niin pienten kuin suurten yritysten työkalupakkien vakiokalustoa. Wera tarjoaa myös laajan valikoiman ruuvimeisseleitä, jakoavaimia ja hylsyjä työkohteisiin, joissa vääntömomenttiarvoihin ei tarvitse kiinnittää huomiota.

Tinkimättömän laadun ja kestävyytensä ansiosta Wera-momenttityökalut ovat luotettava valinta tuotantokriittiseen, toistotarkkuutta vaativaan käyttöön. Yhtiön valikoimasta löytyy lukuisia ratkaisuja myös erityisen haastaviin tai muuten poikkeuksellisiin kiinnitysolosuhteisiin. Ergonomisuudestaan tunnetut työkalut ovat saaneet tunnustusta myös kansainvälisissä työkaluvertailuissa – muun muassa arvostetuissa iF Product Desing Award- ja red dot design award -kilpailuissa. 

Osatek on Suomen ainoa virallinen Wera Torque Service -partneri. Toimimme yhtiön käsimomenttityökalujen jälleenmyyjänä, minkä lisäksi tarjoamme ainoana Suomessa valtuutettuja huolto-, kalibrointi- ja varaosapalveluita. Asiantuntijamme ja huoltoteknikkomme ylläpitävät säännöllisesti osaamistaan Weran virallisilla kursseilla ja koulutuksilla, jotka varmistavat huolto- ja muiden töidemme ammattimaisuuden ja korkean laadun.

Valikoimastamme löydät muun muassa Weran ensiluokkaiset…

Saat Osatekin kautta myös korkealaatuiset…