Iskevät mutterinvääntimet - Paineilmatyökalut - Osatek

Iskevät mutterinvääntimet

Paineilmatoimiset iskevät mutterinvääntimet ovat valinta, kun kohteen pulttiliitosten käsittely vaatii äärimmäistä tehokkuutta. Iskevät mutterinvääntimet ovatkin mainioita työvälineitä raskaan kaluston huoltotehtäviin, rakennustyömaille ja kokoonpanolinjoille, joissa tarvitaan suurta voimaa ja nopeutta ruuvien kiristämiseen ja avaamiseen. Työkalut toimivat paineilmalla, eikä niissä näin ollen ole sähkökäyttöisiä osia, jotka voisivat vaurioitua kosteuden tai pölyn vuoksi. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan myös haastaviin työolosuhteisiin.

Yksi merkittävä etu paineilmatoimisissa mutterinvääntimissä on niiden kestävyys: työkalut kestävät usein akku- ja sähkökäyttöisiä vastineitaan paremmin kulutusta ja vaativat vähemmän huoltoa. Samalla tämä pidentää työkalujen käyttöikää. Oikein käytettyinä paineilmatoimiset mutterinvääntimet ovatkin monikäyttöisiä ja sopivat erinomaisesti teollisuuskohteiden päivittäisiin työtehtäviin. Lisäksi paineilmatoimiset iskevät mutterinvääntimet ovat yleensä kevyempiä kuin sähkökäyttöiset versiot, mikä parantaa työskentelymukavuutta ja vähentää käyttäjän rasitusta. 

NPK:n ja Kawasakin luotettavista iskevien mutterinvääntimistä löytyy taatusti työkalu tarkoitukseesi:

Jos valikoimastamme ei löydy suoraan tarpeitasi vastaavaa paineilmatoimista mutterinväännintä, tutustuthan myös ruuvi- ja pulttiliitostöissä käytettäviin momenttivääntimiin. Löydät runsaasti NPK:n ja Kawasakin työkaluja myös vuokrauspalvelumme tarjonnasta. Huolehdimme myös kaikkien mutterinvääntimien huollosta ja kalibroinnista.