Varaosat - Palvelut - Osatek
Kalibrointi

Kalibrointi

Varmista oikea vääntömomentti – anna työkalusi ammattilaisten kalibroitavaksi!

Väärin kiristetyt liitokset ovat yksi ruuviliitoksia sisältävien työkohteiden suurimmista haasteista. Vääntömomenttien ja puristusvoimien kanssa työskenneltäessä ei arvailuun ole varaa, sillä väärin toteutetuilla kiristyksillä on huomattavia vaikutuksia tuotannon ja lopputuotteen laatuun. Kriittisissä liitoksissa väärät momenttiarvot voivat aiheuttaa myös tapaturmia.

Työkalujesi kalibrointitodistukset ovat todiste työsi laadusta ja luotettavuudesta. Asianmukaisen dokumentoinnin lisäksi säännöllisesti kalibroiduista työkaluista on helpompi havaita kriittisiä vaurioita, kuten hajonneita tiivisteitä, halkeamia tai muita vaurioita.

Nopea ja luotettava kalibrointipalvelumme on oiva ratkaisu niin momenttityökalujesi kuin painemittariesi tarkkuuden varmistamiseksi. Kokeneet ammattilaisemme kalibroivat työkalusi Norbarin kalibrointilaitteilla olosuhdevalvotussa työkalulaboratoriossa, joka mahdollistaa muun muassa hydraulivääntimien kalibroinnit aina 50 000 Nm:iin asti. Käsimomenttiavaimien kalibroinnit suoritamme ISO 6789-1:2017 -standardin mukaisesti.

Kalibroimme muun muassa:

  • hydrauliset momenttivääntimet (100 - 50 000 Nm)
  • paineilmatoimiset momenttivääntimet (100 - 6 000 Nm)
  • sähkökäyttöiset momenttivääntimet (100 - 6 000 Nm)
  • akkukäyttöiset momenttivääntimet (100 - 6 000 Nm)
  • käsimomenttiavaimet (0,04 - 1 500 Nm)
  • painemittarit (0 - 4 200 bar)

Selvitetään työkalujesi kalibrointitarve yhdessä. Tiedustele hinta-arviota laitteesi kalibroinnille yhteydenottolomakkeella. Kalibroitavat tuotteet toimitetaan rahti maksettuna saatteen kera, josta käy ilmi tarvittaessa työkalulle toivottavat muut huoltotoimenpiteet.

Tarvitsetko sijaislaitteen kalibroinnin ajaksi? Otathan rohkeasti yhteyttä!