Kalibrointi – Momenttiavaimet ja momenttivääntimet – Osatek
Momenttiavaimen kalibrointi suoritetaan kalibrointipenkillä.

Kalibrointi

 

Varmista oikea lopputulos – anna momenttiavain tai painemittari ammattilaisten kalibroitavaksi!

Väärin kiristetyt liitokset ovat yksi ruuviliitoksia sisältävien työkohteiden suurimmista haasteista. Vääntömomenttien ja puristusvoimien kanssa työskenneltäessä ei arvailuun ole varaa, sillä väärin toteutetuilla kiristyksillä on huomattavia vaikutuksia tuotannon ja lopputuotteen laatuun. Kriittisissä liitoksissa väärät momenttiarvot voivat aiheuttaa myös tapaturmia.

Työkalujesi kalibrointitodistukset ovat todiste työsi laadusta ja luotettavuudesta. Asianmukaisen dokumentoinnin lisäksi säännöllisesti kalibroiduista työkaluista on helpompi havaita kriittisiä vaurioita, kuten hajonneita tiivisteitä, halkeamia tai muita vaurioita. Nopea ja luotettava kalibrointipalvelumme on oiva ratkaisu niin momenttityökalujesi kuin painemittariesi tarkkuuden varmistamiseksi.

Kokeneet ammattilaisemme kalibroivat työkalusi Norbarin kalibrointilaitteilla olosuhdevalvotussa työkalulaboratoriossa, joka mahdollistaa muun muassa hydraulivääntimien kalibroinnit aina 50 000 Nm:iin asti. Kalibroimme kaikki momenttiavaimet merkistä tai mallista riippumatta: esimerkiksi Wera, Wiha, Stahlwille, Bahco, Norbar ja Gedore. Momenttiavaimien kalibroinnit suoritamme ISO 6789-1:2017 -standardin mukaisesti.

Kalibrointi Suomen ainoalta viralliselta Wera Torque Service -partnerilta

Toimimme Weran momenttiavaimien valtuutettuna huolto- ja kalibrointipalveluna. Säännölliset, Weran suosituksia noudattavat huollot ja kalibroinnit varmistavat momenttiavaimiesi optimaalisen toimintakunnon vuodesta toiseen. Kalibroimme Weran momenttiavaimet valmistajan laatustandardien mukaisesti ja ylläpidämme osaamistamme osallistumalla säännöllisesti Weran huolto- ja kalibrointikoulutuksiin. Saat kauttamme myös kaikki tarvittavat varaosat Weran momenttiavaimiin. Tiedustele myös sopimusta vuosittain suoritettavasta Wera-momenttiavaimien kausikalibroinnista!

Kalibroimme muun muassa:

  • hydrauliset momenttivääntimet (100 - 50 000 Nm)
  • paineilmatoimiset momenttivääntimet (100 - 6 000 Nm)
  • sähkökäyttöiset momenttivääntimet (100 - 6 000 Nm)
  • akkukäyttöiset momenttivääntimet (100 - 6 000 Nm)
  • momenttiavaimet (0,04 - 1 500 Nm)
  • painemittarit (0 - 4 200 bar)

Selvitetään työkalujesi kalibrointitarve yhdessä. Tiedustele hinta-arviota laitteesi kalibroinnille yhteydenottolomakkeella. Kalibroitavat tuotteet toimitetaan rahti maksettuna saatteen kera, josta käy ilmi tarvittaessa työkalulle toivottavat muut huoltotoimenpiteet.

Tarvitsetko sijaislaitteen kalibroinnin ajaksi? Otathan rohkeasti yhteyttä!

Lue myös: Momenttiavaimen kalibrointi – 10 yleistä kysymystä