Siirtorullastot – JUNG-rullastot – Osatek

Siirtorullastot

Siirtorullastot ovat monipuolisia työvälineitä raskaiden laitteiden, painavien materiaalien ja muiden suurten esineiden siirtämiseksi paikasta toiseen. Helppo- ja monikäyttöiset siirtorullastot soveltuvat erinomaisesti niin erilaisiin teollisuuskohteisiin, -laitoksiin kuin toimisto- ja työtiloihin. Tyypillisesti kahdesta osasta vetopäästä ja kahdesta takapäästä koostuvat siirtorullastot mahdollistavat parhaimmillaan jopa 200 tonnia painavien esineiden kannattamisen ja siirtämisen.

Maahantuomamme JUNGin siirtorullastot edustavat siirtoteknisten laitteiden terävintä kärkeä. Rullastojen omat Juwathan-pyörät soveltuvat erinomaisesti kaikille lattiapinnoille, minkä lisäksi ne ovat perinteisiä nailonpyöriä tai telakuljettimia kestävämpi, helpommin kääntyvä ja vähemmän jälkiä jättävä siirtoratkaisu. Juwathan-pyörät kestävät myös nailon- ja telamalleja paremmin teollisuusympäristöissä mahdollisesti esiintyviä kemikaali- ja öljyjäämiä.

Perinteisten, käsikäyttöisten siirtorullastojen lisäksi valikoimastamme löytyy useita sähkökäyttöisiä rullastomalleja sekä erilaisia työskentelyä helpottavia lisävarusteita, kuten kahden tukipisteen käytön mahdollistavia tandem-rullastoja. Mikä parasta, siirtorullastoistamme voidaan tehdä joustavasti erilaisia yhdistelmiä ja muita variaatioita siirrettävän kohteen koosta, käytettävästä tilasta ja muista vaatimuksista riippuen.

Siirtorullastojen valikoimastamme löydät muun muassa:

  • vetopäät
  • takapäät
  • tandem-rullastot
  • sähkökäyttöiset rullastot
  • lisävarusteet

Siirtoja tiedossa? Ota meihin yhteyttä asiantuntijamme tarjoavat parhaan mahdollisen ratkaisun kohteeseenne. Mikäli et tarvitse siirtorullastoja pysyvään käyttöön, voit myös vuokrata helposti oikean ratkaisun tarpeeseesi.