Hydrauliset momenttivääntimet – Momenttivääntimet – Osatek

Hydrauliset momenttivääntimet

Suuria vääntömomentteja, haastavia työolosuhteita ja tilateknisesti rajallisia työympäristöjä? Monipuoliset, toistotarkat ja lujatekoiset hydraulivääntimet ovat luotettava ratkaisu kiristystöihin niin maan pinnalla, sen alla kuin usein myös veden syvyyksissä. Mikä parasta, ovat hydralivääntimet äärimmäisen kestäviä työvälineitä – oikein huollettuina ja kalibroituina ne voivat kestää työkäytössä helposti jopa kymmeniä vuosia.

Sähkökäyttöisiin momenttivääntimiin verraten hydrauliset momenttivääntimet tarjoavat useita etuja, joista tärkeimpänä voidaan pitää suurempia vääntömomentteja mahdollistavaa, helposti kontrolloitavaa voimaa suhteessa työkalujen kokoon ja painoon. Hydrauliset momenttivääntimet ovatkin erinomaisia vaihtoehtoja erityisesti isojen rakennelmien, tehtaiden, koneiden sekä laitteiden kokoonpano-, korjaus- ja huoltotöihin.

Vääntimien lisäksi löydät valikoimastamme myös oikeanlaisen hydraulipumpun momenttivääntimesi rinnalle. Oli pumpun valintakriteerinäsi sitten laitteen paino, usean vääntimen samanaikainen käyttömahdollisuus tai käytettävissä olevan öljyn määrä, löydät tarjonnastamme taatusti oikean ratkaisun. 

Varastossamme on tarjolla runsaasti niin neliötapillisia kuin lenkkipäämallisia hydraulivääntimiä eri vääntömomenttialueille. Tarvittaessa rakennamme ja räätälöimme tarpeeseesi sopivan väänninkokonaisuuden aina kustomoiduista, käyttökohteeseenne mitotetuista vastavoimatuista lähtien. Muistathan myös kattavan vuokratyökalujen valikoimamme sekä huolto- ja kalibrointipalvelumme.