Räätälöidyt erikoistyökalut ja ratkaisut – Osatek
Osatek_013

Räätälöidyt erikoistyökalut ja -ratkaisut

Jokainen työkohde on uniikki – ja tarvittaessa ovat työkalusikin!

Kauttamme järjestyvät kaikki raskaan teollisuuden kunnossapitoa helpottavat, käyttökohteen mukaan räätälöitävät erikoistyökalut ja -ratkaisut. Räätälöityjen ratkaisujen tuoteportfoliomme kattaa muun muassa mittatilaustyönä rakennettavat nostosylinterit, käyttökohteen mukaan suunniteltavat momenttivääntimien vastavoimajalat sekä erilaiset tuotannon erikoistyökalut. Oli työkalutarpeesi suuri tai pieni, saat meiltä kustannustehokkaan kokonaispalveluratkaisun aina laitevalmistuksesta asennukseen asti.

Erikoistyökalupalvelumme on luottovalinta niin pitkäaikaiseen yhteistyöhön kuin akuutteihin tilanteisiin. Hyödynnämme erikoistyökalujen suunnittelussa ja valmistuksessa monipuolista kumppaniverkostoamme, jonka avulla pystymme räätälöimään erilaisia työkaluja ketterästi – parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Valmistamme suuren osan erikoistyökaluistamme ja -ratkaisuistamme alusta loppuun Suomessa, mikä mahdollistaa asiakkaillemme äärimmäisen nopeat toimitukset.

Keskeinen osa erikoistyökalumyyntiämme ovat huolellisesti toteutettavat laatutestit, joilla varmistamme suunnittelemiemme työkalujen käyttöturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden. Teknikoillamme on pätevyys valmistaa CE-hyväksyttyjä tuotteita, jotka täyttävät ominaisuuksiltaan tuotteille asetetut EU-direktiivien vaatimukset. Ylläpidämme osaamistamme säännöllisesti erilaisilla kursseilla ja koulutuksilla.

Räätälöidyt työkaluratkaisumme kattavat muun muassa:

Minkälaisia työkaluja tarvitsette? Pyydä meidät tutustumaan työkohteeseen – asiantuntijamme auttavat sopivan ratkaisun suunnittelemisessa ja antavat työlle alustavan aikatauluarvion. Henkilökuntamme osaa myös kertoa, mikäli valmis vastaus tarpeeseenne löytyy esimerkiksi monipuolisesta vuokratyökaluvalikoimastamme.