Varaosat – Raskaan teollisuuden työkalut – Osatek
Osatek_011

Varaosat

Miksi ostaa uutta, kun voi kunnostaa myös vanhaa? 

Korkealaatuista hydrauliikkaöljyä, tiivistesarjoja, liittimiä ja adaptereita hydraulisylintereihin, uusia hydrauliikkaletkuja, painemittareita… mitä varaosia työkalusi ikinä tarvitsevatkaan, saat ne helposti meiltä.

Jokainen työkalu kuluu ja ikääntyy – ja valitettavasti toisinaan myös hajoaa. Uusien välinehankintojen sijaan moni työkalu saadaan takaisin käyttökuntoon oikeilla varaosilla. Säännöllisillä huoltotoimenpiteillä ja kuormituksen alaisia osia vaihtamalla voidaan myös ennaltaehkäistä työkalujen hajoamista ja näin pidentää niiden käyttöikää.

Valtuutettuna SPX FLOW Power Teamin, SPX FLOW Bolting Systemsin, Rehobotin, Simsonin, Sveron sekä Jungin maahantuojana saat kauttamme alkuperäiset varaosat kaikkiin edustamiemme valmistajien tuotteisiin – suurimman osan suoraan omasta, kattavasta varastostamme. Olemme myös Suomen ainoa virallinen Wera-partneri ja siten ainoa valtuutettu varaosatoimittaja. Varastostamme löytyy myös laaja valikoima harvinaisempia varaosia, joiden toimitus onnistuu tarvittaessa jo samana päivänä.

Edustamiemme merkkien lisäksi kauttamme järjestyvät varaosat myös muiden korkeapainehydrauliikkaan sekä kiristys- ja momenttityökaluihin erikoistuneiden valmistajien – kuten Norbar, HYTORC, Enerpac, Atlas Copco, REHOBOT Hydraulics, BVA Hydraulics ja Plarad – työkaluihin.

Monipuolinen varaosien tarjontamme kattaa muun muassa:

  • tiivistesarjat ja o-renkaat
  • korjaussarjat
  • venttiilit
  • korkeapaineliittimet
  • hydrauliikkaletkut ja -öljyt
  • pyörät siirtorullastoihin

Etsitkö harvinaisempia varaosia työkaluihisi? Etkö ole varma, minkä varaosan työkaluusi tarvitset? Asiantuntijamme ovat apunasi – ota yhteyttä, niin etsimme työkaluihisi oikeat varaosat joko omasta varastostamme tai laajasta tavarantoimittajiemme verkostosta.

Muistathan myös monipuoliset huolto- ja kalibrointipalvelumme. Meiltä saat myös sijaislaitteet käyttöön työkalujesi huollon ajaksi.