Momenttityökalut, siirtorullastot ja nostotyökalut - Osatek

Tuotteet

Osatek on keskittynyt tuotteissaan ammattikäyttäjiin. Sellaisiin tuotteisiin, joille uskaltaa antaa takuun kovempiinkin tuotanto-olosuhteisiin. Tuotteiden täytyy olla luotettavia, silloin kun puhutaan korkeapainehydrauliikasta. Luotettavuutta vaaditaan, kun voimaa on takana kymmeniä, ellei satoja tonneja. Osatek tuo maahan korkealuokkaisia tuotteita valikoiduilta valmistajilta:

SPX Power Team - Hydrauliset pumput jotka toimivat manuaalisesti, sähköllä tai paineilmalla tai jopa bensiinillä. Laadukkaat rullavalssatut sylinterit viidestä tonnista useihin satoihin tonneihin. Power Team valmistaa myös pieniä ja suuria ulosvetäjiä, laipanlevittäjiä ja korjaamopuristimia sekä muita työkaluja.

Simson on ruotsalainen laatutekijä. Simsonin kompakti tunkki on ainutlaatuinen. Simsonilla on myös laaja valikoima alumiinisia sylintereitä.

 

Hydraulinen vetokiristin on tarkin työkalu pulttiliitoksiin
Boltight vetokiristimet ovat alansa huippua
JUNGin raskaamman sarjan siirtorullastot kantavat kymmeniä tonneja
JUNG on erikoistunut siirtorullastoihin

JUNG hoitaa siirtämisem. Saksalainen perheyritys on erikoistunut siirtotekniikkaan. Erilaiset rullastot on varustettu JUNGin kehittämillä JUWAthan pyörillä. Ne eivät jätä lattiaan jälkiä, ovat uskomattoman kestäviä ja liikkuvat kevyesti. Tavarat nostetaan rullastoille erittäin matalakyntisillä kynsitunkeilla.

Muita edustamiamme tuotteita ovat mm.  SPX Bolting, Boltight ja Alkitronic momenttityökalut ja Sveron ketjutaljat ja vinssit.

Osatek pitää hyllyssä tarvikkeita. Työkalut eivät toimi yksinään. Pumppuihin tarvitsee aika ajoin vaihtaa korkealuokkaista hydrauliikkaöljyä. Hydrauliikkaletkut on tehty kevlarista, erittäin kestävästä materiaalista, josta tehdään mm. luotiliivejä. CE hyväksytyt mittarit näyttävät tarkasti paineen, tai tonnimäärän. Lukeman voi lukea joko analogisesti tai digitaalisesti. Painetta tarvitsee ohjata eri tavoin, ja siksi on myös venttiileitä, joilla niin voi tehdä. Erilaiset liittimet helpottavat kokoonpanemista. Ne on testattu moninkertaisella paineella, kuten muutkin tuotteet. Tämän lisäksi meillä on tietenkin suuri valikoima varaosia.

Osatek pitää hyllyssä paljon tarvikkeita
Osatek pitää hyllyssä paljon tarvikkeita