Työkalut kokoonpanon ja kunnossapidon tarpeisiin – Osatek

TUOTTEET

Hydraulisylinterit hukassa? Tarvetta tilatehokkaalle tunkkauskalustolle? Suunnitelmana sijoittaa siirtolaitteistoon? Osatekin laajasta tuotevalikoimasta löydät kaikki nosto-, kiinnitys- ja siirtotuotteet sekä -laitteet, joita työkohteessasi tarvitset!

Tuotevalikoimamme kattaa kaikki raskaan ja kokoonpanevan teollisuuden ammattilaisten tarvitsemat työkalut aina suuritehoisista hydraulisylintereistä helposti mukana kulkeviin momenttivääntimiin ja kompakteihin tunkkeihin. Maahantuomamme työkalut edustavat korkeapainehydrauliikan, kiristystekniikan ja siirtolaitteiden tuotekehityksen kirkkainta kärkeä oikein käytettyinä ja säännöllisesti kuntotarkastettuina ne kestävät tuotanto- ja teollisuusympäristöjen haasteita kymmeniä vuosia. Oman kattavan varastomme ansiosta pystymme toimittamaan työkaluja äärimmäisen nopealla aikataululla kaikkialle Suomeen. Suurin osa tuotteistamme on myös räätälöitävissä työkohteenne vaatimusten mukaan, mikä takaa oikeiden ja ideaalien ratkaisujen löytymisen. 

Ota yhteyttä ja kerro meille projektistanne! Monipuolisen, vuosien kokemuksen omaavat asiantuntijamme suosittelevat ja rakentavat kohteeseenne tehokkaimman, luotettavimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun. 

Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme: