Hiomakoneet - Paineilmatyökalut - Osatek

Hiomakoneet

Etsitkö luotettavaa työvälinettä teollisuuden hiontatöihin? Ei syytä huoleen – paineilmakäyttöisten työkalujen luottovalmistajat NPK ja Kawasaki tarjoavat käyttöösi juuri oikeat ratkaisut! Laajasta hiomakoneiden valikoimastamme löydät paineilmakäyttöiset työkalut, jotka ovat kevyitä ja kompakteja, mutta tarjoavat silti huikean teho-painosuhteen. Tämä tekee niistä täydellisiä esimerkiksi korjaamoissa, joissa vaaditaan tarkkaa ja tehokasta jälkeä.

Paineilmakäyttöisten hiomakoneiden etuna on niiden kyky toimia jatkuvasti ja tasaisesti ilman ylikuumenemista. Tämä pidentää työkalujen käyttöikää ja vähentää tarpeettomia seisokkeja. Valikoimastamme löydät laajan kattauksen paineilmatoimisia hiomakoneita niin karalla kuin suora- ja kulmamallisina. Lisäksi tarjoamme Kawasakin suosittuja nauhahiomakoneita. Työkalujen ergonominen muotoilu ja monipuolinen lisävarustevalikoima takaavat, että löydät täydellisen ratkaisun jokaiseen työtarpeeseen.

Tarjoamme monipuolisesti NPK:n ja Kawasakin hiomakoneita eri käyttötarkoituksiin:

Lisäksi tarjoamme vuokrausmahdollisuuden ja huoltopalvelut hiomakoneillesi: voit siis luottaa siihen, että tarvitsemasi työkalut ja tuki ovat aina käytössäsi. Mikäli tarvitset muita paineilmatoimisia työkaluja, tutustuthan muun muassa kattavaan ruuvinvääntimien, porakoneiden ja talttavasaroiden valikoimaamme.