Käsipumput – Korkeapainehydrauliikka – Osatek

Käsipumput

Kompaktit ja helposti kannettavat käsipumput ovat luottovalinta nosto- ja vetotyöskentelyyn teollisuuskohteissa ja tuotantoympäristöissä. Manuaalisesti toimiva hydraulipumppu muuttaa mekaanisen, pumppaavan liikkeen paineeksi, jonka avulla pumppuun kiinnitettävien hydraulisylinterien mäntää pystytään liikuttamaan. Käsipumppujen riippumattomuus sähköstä, paineilmasta tai muista ulkoisista käyttövoimista mahdollistaa niiden käytön käytännössä kaikissa olosuhteissa ja työkohteissa.

Valikoimastamme löydät runsaasti sekä yksi- että kaksinopeuksisia käsipumppuja. Yksinopeuksisten pumppujen öljyntuotto on sama sekä kuormittamattomana että kuorman kanssa, minkä vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti nostotöihin, joissa nosto alkaa hyvin pian pumppaamisen jälkeen. Kaksinopeuksisilla malleilla tyhjä tila voidaan puolestaan pumpata nopeasti ennen kuorman saavuttamista.

Muistathan myös monipuolisen varaosapalvelumme, josta löydät runsaasti erilaisia liittimiä, hydrauliletkuja ja painemittareita käytettäväksi hydraulipumppusi kanssa.