Sähköpumput – Korkeapainehydrauliikka – Osatek

Sähköpumput

Kunnossapitoprojekti teollisuuskohteessa, nostotöitä siltatyömaalla tai toistuvia vetoliikkeitä tuotantolaitoksessa? Vankkarakenteiset sähköpumput tarjoavat monikäyttöisen ja luotettavan ratkaisun kaikkiin työkohteisiin, joissa sähköä voidaan hyödyntää käyttövoimana. Sähkökäyttöiset hydraulikoneikot ovat luottoväline olosuhteisiin, joissa koneikolta vaaditaan ennen kaikkea kestävyyttä, nopeutta ja korkeaa laatua.

Kaikki SPX FLOW Power Teamin sähkökoneikkomme ovat kaksinopeuksisia malleja, joita on mahdollista käyttää sekä yksi- että kaksitoimisten hydraulisylinterien kanssa. Suuremmilla öljytilavuuksilla varustetut koneikot mahdollistavat samanaikaisesti useamman suuren sylinterin käytön. Tarvittaessa varustamme sähköpumppusi tavallista suuremmalla öljysäiliöllä tai vakiomalleista poikkeavilla venttiileillä.

Tutustu myös paineilmapumppujen valikoimaamme, mikäli työkohteesi mahdollistaa paineilman käytön. Muistathan myös monipuolisen varaosapalvelumme, josta löydät runsaasti erilaisia liittimiä, hydrauliletkuja ja painemittareita käytettäväksi hydraulipumppusi kanssa.