Sähkökäyttöiset momenttivääntimet – Momenttityökalut – Osatek

Sähkökäyttöiset momenttivääntimet

Sähkökäyttöiset momenttivääntimet ovat monikäyttöisiä kiristystyökaluja, jotka soveltuvat erityisesti pultti- ja ruuviliitostyöskentelyyn tuotanto- ja teollisuuskohteissa. Nopeasti käyttöön otettavina ja helppokäyttöisinä työvälineinä sähkövääntimet soveltuvat erityisen hyvin muun muassa säännölliseen kiristystyöskentelyyn tuotanto- ja kokoonpanoympäristöissä. Sähkökäyttöiset vääntimet ovat usein myös hiljaisempia, vähemmän tärinää aiheuttavia ja näin ollen käyttäjäystävällisempiä työvälineitä kuin esimerkiksi hydrauliset momenttivääntimet.

Sähkökäyttöisten momenttivääntimien toimintaa ja tehokkuutta voidaan myös merkittävästi parantaa oikeilla lisävarusteilla. Valikoimastamme löydät myös runsaasti erilaisia sähkövääntimille suunniteltuja vastavoimajalkaratkaisuja. Ammattilaisemme myös räätälöivät tarvittaessa juuri teidän käyttökohteeseenne sopivia tukivarsia ja muita tarvikkeita.  

Mikäli tarvitset momenttivääntimen käyttöösi vain hetkellisesti, tutustuthan kattavaan työkalujen vuokrauspalveluumme. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään työkohteeseesi parhaiten soveltuvan vääntimen lisävarusteineen. Muistathan myös monipuolisen momenttivääntimien huoltoja kalibrointipalvelumme.