Ruuvinvääntimet - Paineilmatyökalut - Osatek

Ruuvinvääntimet

Paineilmatoimiset ruuvinvääntimet – suorat, kulma- ja pistoolimallit – ovat liki korvaamattomia työkaluja useissa teollisuusympäristöjen raskaassa ammattikäytössä. Työkalut loistavat erityisesti tehokkuutensa ja voimansa ansiosta: ne mahdollistavat pienten ruuvien nopean ja tarkan kiinnityksen ilman pienintäkään riskiä työkohteen vaurioitumisesta. Ruuvinvääntimien ergonominen suunnittelu maksimoin niillä työskentelyn mukavuuden, mikä tekee niistä arvokkaita erityisesti säännöllisissä ja toistuvissa työtehtävissä.

Kawasakin paineilmatoimisten ruuvinvääntimien muotoilu takaa erinomaisen otteen ja voiman hallinnan. Tämän vuoksi ruuvinvääntimet sopivat erinomaisesti esimerkiksi metallirakenteiden ja runkojen asennukseen, jolloin kohteessa käytettävältä työkalulta vaaditaan sekä voimaa että tarkkuutta. Ruuvinvääntimet sopivat myös ajoneuvojen huoltotöihin, kuten moottorin huoltoon, vaihteiston korjaukseen tai korin osien asennukseen. Ruuvinvääntimien avulla työkohteessa saavutetaan aina laadukas ja haluttu työjälki ilman pelkoa löysistä liitoksista.

Tarjoamme runsaasti korkealaatuisia ruuvinvääntimiä Kawasakilta:

Tarjoamme työkalujen lisäksi mutterinvääntimien huolto- ja varaosapalvelua, joka takaa luotettavaa työjälkeä vuosiksi eteenpäin. Vuokrauspalvelustamme löytyy useita ruuvinvääntimiä – myös iskevinä malleina – joita voit hyödyntää väliaikaisessa käytössä edullisesti ja helposti. Ethän unohda myöskään momenttivääntimien tarjontaamme.