Ruuvinvääntimet, suorat - Paineilmatyökalut - Osatek

Suorat ruuvinvääntimet – Kawasaki

Suora ruuvinväännin on valintasi, kun etsit tarkkaa ja tehokasta paineilmatyökalua kapeaan ja haastavasti saavutettavaan tilaan. Siro muotoilu, monipuoliset säätömahdollisuudet ja korkea suorituskyky varmistavat, että vääntimellä työskentely on aina mahdollisimman käyttäjäystävällistä ja tarkkaa. Helppokäyttöisyytensä ansiosta suorat ruuvinvääntimet ovat suosittu ratkaisu erilaisissa teollisuusympäristöissä, kuten kokoonpanolinjastoilla, elektroniikan huoltotöissä sekä muissa tarkkuutta vaativissa töissä.

Kaikissa Kawasakin suorissa ruuvinvääntimissä on säädettävä liukukytkin, nopea ja helppokäyttöinen suunnanvaihto sekä portaaton käyttökytkin. Pikaistukan ansiosta myös ruuvauskärjen vaihto käy nopeasti ja vaivatta. Kawasakin suorien ruuvinvääntimien suunnittelussa etusijalle on asetettu käytön ergonomisuus: väännin vähentää käyttäjään kohdistuvaa rasitusta, minkä ansiosta se on varma valinta säännölliseen käyttöön ja pitkiin työvuoroihin.

Miksi valita Kawasakin suora ruuvinväännin?

  • matalakierroksinen kone, 800 r/min
  • ergonominen työkaluratkaisu
  • momenttialue: 5-15 Nm
  • helppo momentinsäätö
  • pikaistukka ruuvauskärkien vaihtoon
  • kaksi eri mallia

Huolto– ja kalibrointipalvelumme auttavat varmistamaan, että suorat ruuvinvääntimesi toimivat moitteetta ja kiristävät liitokset aina tarkasti haluttuun momenttiarvoon. Tarjoamme Kawasakin ruuvinvääntimiä ja muita työvälineitä myös vuokralle. Muistathan, että laaja ruuvinvääntimien valikoimamme kattaa myös pistoolikahvaiset ja iskevät ruuvinvääntimet.

Tuote Kara Ruuvikoko, max. (mm) Vääntömomentti, max. (Nm) Kierrosluku (r/min) Ilmankulutus (l/s) Kokonaispituus (mm) Paino (kg) Ilmaliitäntä
Tärinätaso (m/s2)
KPT-SD120 1/4″ 6 5-15 1800 5,06 250 1,1 1/4 0,8
KPT-SD160 1/4″ 6 5-15 800 5,06 265 1,3 1/4 1,9