Talttavasarat - Paineilmatyökalut - Osatek

Talttavasarat

NPK:n ja Kawasakin talttavasarat tarjoavat kompaktin, kestävän ja helppokäyttöisen ratkaisun teollisuuden eri irrotus- ja muokkaustöihin. Talttavasarat loistavat ympäristöissä, joissa tarvitaan tehokasta ja tarkkaa välinettä: ne ovat ihanteellisia kuonan, roiskeiden ja ruosteen poistamiseen, peltien ja pakoputkien käsittelyyn sekä hitsausjälkien viimeistelyyn. Kiitos niiden suorituskyvyn ja luotettavuuden, ovat paineilmatoimiset talttavasarat suosittuja erityisesti teollisuuden ja autokorjaamojen ammattilaisten keskuudessa.

Valikoimastamme löytyy laaja joukko paineilmatoimisia talttavasaroita vaihtopäineen. Olipa kyseessä maalin ja hitsauskuonan poisto, niittien irrotus tai ruosteen ja betoniroiskeiden poistaminen, meiltä löydät oikean mallin. Talttavasaroidemme avulla työskentely on aina nopeaa, tarkkaa ja turvallista – työn ergonomiasta tinkimättä!

NPK:n ja Kawasakin paineilmakäyttöiset talttavasarat ovat ratkaisu vaativiin teollisuuden tarpeisiisi:

Tarjoamme varaosaja huoltopalvelua niin NPK:n, Kawasakin kuin muidentyökaluvalmistajien talttavasaroille. Lisäksi saat vuokrattua meiltä talttavasarat yksittäiseen, tilapäiseen käyttöön. Muistathan myös muiden paineilmatoimisten työkalujen valikoimamme, josta löydät muun muassa kaikkiin tarpeisiisi sopivat porakoneet, hiomakoneet sekä ruuvinvääntimet.