Tuotemerkit - Osatek

Tuotemerkit

Tiivis yhteistyö edustamiemme laitevalmistajien kanssa on avainasemassa etsiessämme projektiisi markkinoiden parasta työkalu- tai laiteratkaisua. Edustamamme valmistajat ovat maailmanlaajuisia korkeapainehydrauliikan, kiristystekniikan ja siirtotyöskentelyn toimialajohtajia, joilla on vuosikymmenten kokemus työskentelystä raskaan ja kokoonpanevan teollisuuden parista. Maahantuomamme työkalut tunnetaan ennen kaikkea laadustaan, tarkkuudestaan sekä toimintavarmuudestaan.

Yritysfilosofiamme kulmakivenä ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, joissa kuljemme asiakkaidemme mukana aina työkalujen hankinnasta niiden uusimiseen asti. Edustamiemme laitevalmistajien asiantuntemus, tekninen osaaminen sekä luonnollisesti myös kilpailukykyisimmät hinnat ovatkin jatkuvasti myös asiakkaidemme saatavilla. Tiivis yhteistyö edustamiemme laitevalmistajien kanssa mahdollistaa myös nopeat toimitukset paitsi yleisimmille, myös harvinaisemmille työkaluille ja niiden varaosille. 

Toimimme Suomessa useiden kansainvälisten työkaluvalmistajien valtuutettuna maahantuojana:

Olemme myös Suomen ainoa virallinen Wera Torque Service partneri ja toimimme yhtiön valtuutettuna käsimomenttityökalujen jälleenmyyjänä.

Etsitkö varaosia SPX FLOW:n hydraulikoneikkoon? Tarvitseeko Simsonin hydraulisylinterisi huoltoa tai koeponnistusta? Haluatko vuokrata tai ostaa Boltightilta vetokiristimen kenties jopa räätälöidyllä lisäosalla? Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!