Hydrauliikkaletkut - Rehobot - Osatek

Hydrauliikkaletkut – Rehobot

Hydrauliikkaletku harkinnassa? Ei hätää – Rehobotin valikoimasta löydät luotettavat hydrauliletkut, jotka on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita ja vaativaa käyttöä.  Olipa kyseessä sitten työ teollisuuden kokoonpanolinjastolla, haastava rakennusteollisuuden hanke tai raskaiden koneiden huolto- ja korjaus, soveltuvat korkealaatuiset hydrauliikkaletkut monenlaisiin käyttökohteisiin. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus- ja testausprosessi takaavat letkujen kestävyyden jopa äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa.

Löydät kauttamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan letkun ja ratkaisun – tarjoammehan hydrauliletkuja niin eripituisina, erikokoisilla läpivirtausaukoilla varustettuina kuin eri materiaalelista valmistettuina. Lisäksi letkumme voidaan varustaa erilaisilla liitinratkaisuilla, minkä ansiosta työvälineet soveltuvat aina saumattomasti käyttöympäristöösi. Varmistamme, että jokainen hydrauliletkumme testataan ja hyväksytään ennen toimitusta, jotta voit luottaa niiden suorituskykyyn ja kestävyyteen.

Miksi valita Rehobotin hydrauliletku?

  • valmistettu polyuretaanista ja polyamidista (LSxx1ES-sarjat) tai polyuretaanista ja polyoksimetyleenistä (LSSx03EB- ja LSx04EB-sarjat)
  • valmistettu kolmella (LSxx1ES) tai neljästä kuuteen (LSSx03EB ja LSx04EB) teräsnauhakerroksella
  • työpaine 700 baria
  • CE-hyväksytty
  • laaja lämpötila-alue -40°C – +100°C
  • mitoitettavissa tarpeesi mukaan
  • varustettu G1/4″-ulkokierteellä (LSxx1ES) kääntyvällä ulkoisella G1/4″-liitännällä ja kiinteällä ulkoisella G1/4”-liitännällä (LSSx03EB) tai muttereilla, joissa molemmissa päissä on 9/16″-sisäkierre (LSx04EB)

Tarvitsetko apua oikean työvälineen valinnassa tai kokonaan sinulle räätälöitävän työkalukokonaisuuden? Ota yhteyttä tiimiimme, joka auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivan hydrauliletkun. Muistathan myös suositut huolto-, vuokraus-, varaosa– ja koeponnistuspalvelumme.