Momenttivääntimet – Teollisuuden työkalut – Osatek

Momenttivääntimet

Momenttivääntimet ovat raskaaseen teollisuuskäyttöön tarkoitettuja suuritehoisia työkaluja, joilla pultti- ja ruuviliitoksia voidaan kiristää tarkasti ennalta määritettyyn vääntömomenttiin. Tyypillisimpiä momenttivääntimien käyttökohteita ovat erilaiset kunnossapito- ja kokoonpanotyöt, joissa liitosten avaaminen ja kiinnittäminen vaatii erityistä huolellisuutta. Luotettavat ja laadukkaat momenttivääntimet ovatkin olennaisessa roolissa niin työkohteen toiminnan kuin itse työsuorituksen turvallisuuden kannalta. 

Momenttivääntimien valikoimamme kattaa ratkaisut niin suuria vääntömomentteja vaativaan pultti- ja ruuviliitostyöskentelyyn kuin pienemmille, vain muutaman sadan newtonmetrin suuruisille liitoksille. Laajasta tarjonnastamme löydät niin hydraulisia, akkukäyttöisiä kuin sähkökäyttöisiä momenttivääntimiä lisävarusteineen. Mikäli etsit momenttityökalua vain muutamia newtonmetrejä kattaviin sovelluksiin, tutustuthan momenttiavaimien tarjontaamme.

Saat kauttamme työvälineet kaikkiin momenttityökaluja vaativiin töihin:

Valmistamme asiakkaillemme myös erilaisia räätälöityjä ratkaisuja, kuten käyttökohteen mukaan mitoitettavia vastavoimajalkoja. Huoltotoimenpiteet ja olosuhdevalvotussa työkalulaboratoriossamme suoritettavat kalibroinnit takaavat työkaluillesi pitkän käyttöiän niiden merkistä tai mallista riippumatta. Vuokrauspalvelumme löydät helposti kaikki tarvitsemasi työkalut kiireellisiin tai hetkellisiin työtarpeisiin. Muistathan myös ulkoistetun asennus- ja pulttauspalvelumme.