Asennukset ja tunkkaukset – Teollisuuden työkohteet – Osatek
Osatek_026

Asennukset ja tunkkaukset

Keskity ydinliiketoimintaasi – jätä asennus- ja tunkkaustyöt meidän huoleksemme!

Asiantuntijamme huolehtivat puolestasi niin useita liitoksia sisältävien työkohteiden pulttauksista kuin haastavasti saavutettavien liitosten kiinnitystöistä. Ulkoistettu pulttauspalvelumme on kustannustehokas vaihtoehto yksittäisissä ja satunnaisissa kiinnitystöissä, joissa vaaditaan tavanomaisesta poikkeavia kiinnitystyökaluja tai monipuolisempaa ruuviliitososaamista. Pulttausten ulkoistaminen on myös aina turvallinen ratkaisu, mikäli omien työkalujesi ajantasaisuus epäilyttää.

Suoritamme myös erilaisia tunkkaustöitä aina pienistä siirtotöistä raskaiden siltojen nostoihin. Monipuolisen sylinteritarjontamme ansiosta pystymme huolehtimaan monipuolisesti niin suurikokoisten, painavien kuin malliltaan haastavien työkohteiden tunkkauksista. Asiantuntijoidemme kattava kokemus on apunasi paitsi nostoja ja tunkkauksia suoritettaessa, myös niitä suunniteltaessa.

Lisäksi autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivat työkalut – niin yksittäiset laitteet kuin useammasta työkalusta koostuvat laitekokonaisuudet – ja huolehdimme niiden asianmukaisista asennuksista. Autamme asiakkaitamme luonnollisesti myös tuotteiden käyttöönotossa. Asiantuntijamme opastavat asentamiemme tuotteiden käytössä ja varmistavat, että työvälineiden käyttö sujuu turvallisesti myös jatkossa.

Asennuspalvelumme kautta järjestyvät muun muassa:

  • pulttaustyöt
  • tunkkaustyöt
  • yksittäisten työkalujen asennukset
  • työkalukokonaisuuksien asennukset
  • asennettujen työkalujen käyttökoulutukset
  • asennusprojektien suunnittelu ja konsultointi

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Räätälöimme tarpeesi pohjalta asennuskokonaisuuden, joka antaa sinun keskittyä tärkeimpään – ydinliiketoimintaasi!