Offset-vaihteistot – Akkukäyttöinen momenttiväännin – Osatek

Offset-vaihteistot

Offset-vaihteistot ovat monipuolisia lisävarusteita, jotka mahdollistavat neliötapillisen akkumomenttivääntimen käytön ahtaissa, kapeissa tai muuten haastavasti saavutettavissa työkohteissa. Momenttivääntimen neliötappiin kiinnitettävä vaihteisto helpottaa ruuviliitostyöskentelyä tilaltaan rajallisissa kohteissa, joihin hylsyllä varustetut momenttivääntimet eivät syystä tai toisesta sovellu. Ne ovat myös erinomainen vaihtoehto ahtaita välejä sisältävien laitteistojen, kuten levylämmönvaihtimien ja lämmönsiirtimien kunnossapitoon. 

EMAX-akkukonesarjan kanssa yhteensopivat offset-vaihteistot (OGB-sarja) tarjoavat huomattavasti lisää liikkuvuutta ja joustavuutta aseteltaessa momenttiväännintä paikalleen. Lenkkipääasetelmat ovat myös tehokkaita apuvälineitä kohteissa, joissa mutterin ylittävä vaarna on huomattavan pitkä. Neliötappiin kiinnitettävät lenkkipääasetelmat ovat matalan profiilinsa ansiosta myös helposti kannettavissa paikasta toiseen muun akkukonesarjan mukana.

Miksi valita Offset-vaihteisto lisävarusteeksi EMAX-akkumomenttivääntimellä työskentelyyn?

  • helposti asennettavissa momenttivääntimeen
  • neljä eri vaihtoehtoa avainvälille (55, 60, 65, 80 mm)
  • laaja valikoima avainvälin pienennysholkkeja (27-75 mm)
  • soveltuu sekä ahtaisiin että tilaltaan rajoitettuihin käyttökohteisiin
  • tarjoaa runsaasti käyttömahdollisuuksia pitkäpulttisissa kohteissa
  • yhteensopiva neliötapillisten EMAX-akkumomenttivääntimien kanssa

Valikoimastamme löytyy erikokoisia lenkkipääasetelmia niin myytäväksi kuin vuokralle. Tutustu myös räätälöityjen ratkaisujen tarjontaamme asiantuntijamme auttavat rakentamaan käyttökohteeseen mitoitetun, juuri teille suunnitellun asetelman. Muistathan myös monipuoliset huoltoja kalibrointipalvelumme.