Momenttitaltat – Momenttiavaimet – Osatek

Momenttitaltat

Weran Kraftform-sarja tarjoaa laajan valikoiman naksahtavia momenttitalttoja, jotka varmistavat pieniä momenttiarvoja vaativien kiristystöiden onnistumisen teollisuus- ja tuotantokohteissa. Naksahtavalla mekanismilla varustetut taltat antavat selkeän merkin heti, kun tavoiteltu momentti on saavutettu. Näin voit luottaa siihen, että jokainen kiristys onnistuu tarkasti ja luotettavasti.

Weran Kraftform-momenttitaltat on suunniteltu ergonomia edellä. Työkalujen käyttö on miellyttävää ja työkalujen käyttäjään kohdistuva rasitus minimissä: voit helposti säätää, lukita ja lukea halutun momenttiarvon kätevästi taltan varteen kirjatusta asteikosta. Tarjoamme momenttitalttoja myös esiasetettuina haluamaasi momenttiarvoon, minkä ansiosta voit keskittyä pelkkään kiristystyöskentelyyn ilman huolta talttaan oikein säädettävistä momenttiarvoista. Monesta muusta momenttitalttavalmistajasta poiketen Wera tarjoaa valikoimassaan myös yhä suositumpia, pistoolimallisia momenttiruuvitalttoja.

Valikoimastamme löydät monipuolisen tarjonnan Weran momenttitalttoja:

Haluatko löytää täydellisen momenttitaltan, joka tekee kiristystöistäsi lasten leikkiä? Ei hätää, me autamme sinua! Löydät suoraan hyllystämme laajan valikoiman monipuolisia momenttitalttoja. Tarjoamme myös huolto-, varaosa– ja kalibrointipalveluita, jotta momenttityökalusi pysyvät aina viimeisimmässä terässä. Jos tarvitset momenttitaltan väliaikaiseen käyttöön, voit vuokrata sen helposti meiltä.