Räikkävääntimet - Paineilmatyökalut - Osatek

Räikkävääntimet

Paineilmatoimiset räikkävääntimet ovat erittäin monikäyttöisiä ja tehokkaita työkaluja, jotka käyttävät paineilmaa tarvittavan väännön tuottamiseen. Työkalujen pieni koko osoittautuu edukseen ahtaissa tiloissa, joihin perinteiset iskevät mutterinvääntimet eivät mahdu ja sovellu. Räikkävääntimet ovat erityisesti suosittuja teollisuudessa ja autokorjaamoilla, joissa työkaluilta edellytetään nopeutta, voimaa ja helppokäyttöisyyttä. Samalla räikkävääntimien käyttö mahdollistaa tarkkaan haluttujen momenttiarvojen saavuttamisen.

Räikkävääntimien ominaisuudet ovat edukseen erityisesti suurten tuotantolaitosten kokoonpano- ja huoltotehtävissä. Ne tekevät työskentelystä nopeaa ja tehokasta, mikä on kriittistä kohteissa, joissa aikatauluista on pidettävä tiukasti kiinni. Myymämme Kawasaki-räikkävääntimet ovat ergonomisesti suunniteltuja ja rasittavat käyttäjäänsä huomattavasti vähemmän kuin perinteiset paineilmakäyttöiset työkalut. Kevyet räikkävääntimet tärisevät vähemmän kuin esimerkiksi paineilmatoimiset pulttipyssyt, mikä tekee niistä miellyttäväkäyttöisiä pitkienkin työvuorojen aikana.

Kawasakin räikkävääntimien valikoima kattaa…

Mikäli valikoimastamme ei löydy suoraan tarpeitasi vastaavaa – esimerkiksi riittävän suuritehoista – paineilmatoimista mutterinväännintä, suosittelemme tutustumaan myös muihin paineilmatoimisiin työkaluihimme. Vuokrauspalvelumme tarjoaa laajan valikoiman NPK:n ja Kawasakin työkaluja väliaikaiseen käyttöön. Lisäksi huolehdimme kaikkien mutterinvääntimien huollosta ja kalibroinnista.