Pumput - Osatek

Pumput

Tehokkaat ja laadukkaat hydraulisylinterit ovat ensiaskel veto- ja nostotöissä onnistumiseksi. Korkealuokkaiset sylinterit eivät kuitenkaan yksinään riitä, vaan ne vaativat rinnalleen myös tehokkaan, luotettavan ja käyttökohteen vaatimuksiin soveltuvan hydraulipumpun. Monipuolisesta valikoimastamme löydät runsaasti käsikäyttöisiä pumppuja sekä sähkö-, akku-, paineilma- ja polttomoottorikäyttöisiä hydraulikoneikkoja lisävarusteineen.

SPX FLOW Power Teamin korkealaatuiset hydraulipumput takaavat työsi onnistumisen kohteessa kuin kohteessa. Kaikista pumppuyksiköistämme löytyy standardimallin kierrettävä NPTF 3/8’’ -pikaliitin, joka mahdollistaa pumppujen käytön kaikkien yleisimpien sylinterien ja muiden työkalujen kanssa. Kattavasta varastostamme löytyy myös runsaasti erilaisia adaptereita ja muita lisävarusteita pumppujen kanssa käytettäväksi.

Valikoimastamme löydät muun muassa:

Onko pumpputarpeesi vain väliaikainen? Tutustu kattavaan vuokrauspalveluumme ja hanki pumppu helposti hetkelliseen käyttöön. Jo olemassa oleville pumpuillesi tarjoamme markkinoiden laadukkaimpia huolto- ja varaosapalveluita. Muistathan myös korkeatasoisen kalibrointipalvelumme, joka varmistaa painemittariesi tarkkuuden puolestasi.