Pumput - Osatek

Pumput

Pumpulla tuotetaan paine sylinteriin. Valittavissa on eri tehoisia pumppuja tarpeen mukaan. Pienin käsikäyttöinen Power Team P12 mahtuu haalarin taskuun. Suuremmilla pumpuilla, jotka toimivat sähköllä, paineilmalla tai bensiinillä riittää tehoa ja käytettävää öljyä useisiin suuriin sylintereihin samaan aikaan. Toisinaan pumppuun tarvitaan erilaisia venttiileitä, esimerkiksi useammalle sylinterille. Tällä tavoin pumput voidaan helposti kustomoida tarpeen mukaan. Erilaisia painemittareita on myös saatavilla. Kaikissa valikoimamme pumpuissa on kierrettävä pikaliitin NPTF 3/8″. Se on alan standardi ja ja se on yhteensopiva mm. Enerpac, Larzep, Hi Force ja BVA merkkien kanssa. Rehobot käyttää erilaista liitintä, mutta on liitettävissä adapterien tai letkujen avulla standardiliittimiin.

Käsipumput

Käsipumppu on yksinkertainen ja edullinen väline. Power Team P12 ja P55 ovat yksinopeuksisia, kaikki muut pumput ovat kaksinopeuksisia. Kaksinopeuksisen pumpun etu on se, että se pumppaa suuremman määrän öljyä yhdellä pumpun liikkeellä, kun sylinterissä ei ole kuormaa. Näin saadaan sylinterin iskusta ”löysät pois” nopeasti.
Power team käsipumput ovat kestäviä. Niissä on kokometallinen pumpun runko ja öljysäiliö. Power Team käsipumppujen öljysäiliö on suljettu, ei huohotusta, eikä öljyvuotoja.

Sähkötoimiset pumput

Power Team sähkökäyttöiset hydrauliikkapumput sopivat moniin käyttötarkoituksiin niin teollisuuteen, tuotantoon tai työmaille. Hydraulipumput ovat kaikissa malleissa kaksinopeuksisia, jolloin sylinterin lähestyminen on nopeaa. Saatavilla on useita eri versioita käyttötarkoituksen mukaan.

Paineilmapumput

Power Team paineilmapumput toimivat siellä, missä paineilmaa on helposti saatavilla, tai sähköä ei voi käyttää. Pumput toimivat 3 – 8 barin paineilmalla. Niissä on poistoilman äänenvaimennin vakiona. Pumput ovat täysin huollettavia. Saatavilla erilaisia malleja niin yksi- kuin kaksitoimisille sylintereille.

Polttomoottorikäyttöiset pumput

Polttomoottorilla toimivat pumput on tarkoitettu sinne, missä tarvitaan tehoa teknologian ulottumattomissa.