PG55-polttomoottoripumppu – Korkeapainehydrauliikka – Osatek

PG55 – polttomoottorikäyttöinen hydraulipumppu

SPX FLOW Power Teamin PG55-sarjan polttomoottorikäyttöiset hydraulipumput ovat huipputuotteita, joiden voimanlähteenä toimii voimakas ja vankkatehoinen Briggs & Strattonin 4,5 kW:n 4-tahtimoottori. Pikkuveljeensä PG30-polttomoottoripumppuun nähden PG55 on varustettu myös isommalla, jopa 19 litran öljysäiliöllä. PG55 onkin taatusti oikea valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokasta ja kestävää polttomoottorikäyttöistä hydraulipumppua vaativiin teollisuuskohteisiin ja -ympäristöihin.

4-tieventtiilillä varustetut mallit tarjoavat monipuolisuutta ja joustoa kaksitoimisilla sylintereillä työskentelyyn. PG55-pumppuihin on saatavilla lisävarusteena myös suojakehikko, joka lisää laitteen kestävyyttä ja suojaa sitä tehokkaasti ulkoisilta iskuilta sekä niiden aiheuttamilta vaurioilta. 

Miksi valita työmaalle polttomoottorikäyttöinen PG55-hydraulipumppu?

  • sopii käytettäväksi sekä yksi- että kaksitoimisten hydraulisylinterien kanssa
  • saatavana 4-tieventtiilillä
  • ulkoinen 70-700 barin paineensäätö
  • polttomoottorin teho 4,5 kW
  • suojakehikko saatavana lisävarusteena
  • CE-hyväksytty

Muistathan, että asiantuntijamme tarjoavat perusteellisen huollon ja tarvittavat varaosat myös olemassa oleville hydrauliyksiköillesi. Jos taas tarvitset pumppua vain väliaikaisesti, tarjoamme kätevää vuokrauspalvelua. Tilanteen niin vaatiessa voit myös pyytää asiantuntijamme paikan päälle suorittamaan nosto- ja tunkkaustyöt puolestasi. Ethän unohda laajaa hydrauliyksikköjen valikoimaamme, joka kattaa polttomoottoripumppujen lisäksi sähkökäyttöiset, paineilmatoimiset ja akkukäyttöiset laitteet.

 

Malli Ominaisuudet Yhteensopivuus Öljytuotto
(7 bar)
Öljytuotto
(70 bar)
Öljytuotto
(700 bar)
Öljytilavuus
(l)
Paino
(kg)
PG553 21,6 litran säiliö, 3-tieventtiili Yksitoimiset sylinterit 7,7 1,2 0,9 20,8 54,4
PG554 21,6 litran säiliö, 4-tieventtiili Kaksitoimiset sylinterit 7,7 1,2 0,9 20,8 54,4