Kompaktit tunkit – Simson Kompakt – Osatek

Kompaktit tunkit

Kevyestä, helppokäyttöisestä ja nimensä mukaisesti kompaktista Simson Kompaktista on vuosikymmenten saatossa kehittynyt lukuisten teollisuuslaitosten ja -kohteiden hittituote. Pieni, jopa taskuun mahtuva tunkki kulkee helposti mukana paikasta toiseen, minkä lisäksi se toimii omalla, sisäänrakennetulla pumppumekanismillaan. Suhteessa työkalun kokoon Simson Kompakt on hyvin todennäköisesti markkinoiden tehokkain ja pisimmän iskun tarjoava työväline.

Suljetun hydraulijärjestelmänsä ansiosta Simson Kompakt -tunkit ovat käyttökelpoisia kaikissa mahdollisissa asennoissa tarvittaessa myös veden alla. Karkaistu, korkealaatuisesta työkaluteräksestä valmistettu mäntä kestää erittäin hyvin sivuttaiskuormaa. Työskentelyä helpottavat akselinsa ympäri pyöritettävä sekä kahdesta eri kohdasta kiinnitettävä pumpun varsi. Ruotsalaisesta ja suomalaisesta laatuteräksestä valmistetut kompaktit tunkit myydään aina kolmen vuoden takuulla, minkä jälkeenkin laitteiden käyttöikää voidaan pidentää helposti muun muassa monipuolisen huoltopalvelumme avulla.

Etsittäisiinkö teidänkin työkohteeseenne uusi reikämäntäinen tai umpimäntäinen Simson Kompakt -tunkki? Löydät valikoimastamme runsaasti erilaisia tunkkivaihtoehtoja aina kymmenen tonnin malleista jopa yli sata tonnia kantaviin ratkaisuihin. Muistathan myös monipuolisen vuokrauspalvelumme, mikäli sinun tarvitsee käyttää tunkkia vain väliaikaisesti.