Naksahtavat momenttiavaimet – Momenttiavaimet – Osatek

Naksahtavat momenttiavaimet

Momenttiavain etsinnässä? Weran Click-Torque-sarja tarjoaa monipuolisen valikoiman naksahtavia momenttiavaimia erilaisiin teollisuus- ja tuotantokohteiden kiristystöihin. Naksahtavat momenttiavainmallit antavat selkeän signaalin saavutetusta momentista, mikä auttaa työkalun käyttäjää varmistumaan oikein saavutetusta momenttiarvosta. Kiitos ergonomisen, käyttäjään kohdistuvaa rasitusta vähentävän ja työhyvinvoinnin takaavan suunnittelun, on Click-Torque-sarjan momenttiavainten käyttö miellyttävää pitkäaikaisessakin käytössä.

Onko sinulle tärkeää, että momenttiavaimessa on suunnanvaihto? Tarvitsetko ehdottomasti läpipainettavan neliötapin tai vaihdettavan avainpään? Weran Click-Torque-sarjan momenttiavaimista löydät juuri työkohteeseesi ideaalin työvälineen! Haluttu momenttiarvo on helposti asetettavissa, lukittavissa ja luettavissa momenttiavaimen kahvaosaan rakennetusta asteikosta. Osa malleista on mahdollista toimittaa myös esiasetettuina, jokaisella kerralla samaan yksittäiseen momenttiarvoon kiristävinä avaimina. 

Valikoimastamme löydät Weran luotettavat momenttiavaimet:

Tarvitsetko apua momenttiavaimen valinnassa? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Tarjoamme laajan valikoiman monipuolisia työkaluja sekä korkealaatuisia huolto-, varaosa– ja kalibrointipalveluita nykyisille momenttityökaluillesi. Voit myös vuokrata kauttamme momenttiavaimen väliaikaisesti käyttöösi.