Click-Torque – E-Sarja – Momenttiavain – Osatek

Click-Torque – E-Sarja

Weran naksahtava momenttiavain on lähes legendaarinen työkaluratkaisu, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. E-sarjan avaimet ovat täydellisiä työkaluja, kun oikea, jopa 1000 Nm:n momenttiarvo on saavutettava ulkoisia voimalähteitä käyttävien momenttivääntimien sijaan käsivoimin momenttiavaimilla. Laajasta momenttialueesta huolimatta E-sarjan avaimet ovat äärimmäisen luotettavia työvälineitä ja takaavat jopa ± 3 %:n tarkkuuden.

Momenttiavaimien luotettavuus pohjautuu niiden kuultavaan ja tuntuvaan naksahdukseen, joka takaa avaimilla työskentelyn tehokkuuden ja tarkkuuden. Pääasteikon lisäksi halutun momenttiarvon asettamista helpottaa erillinen, momenttiarvon tarkkuudella rakennettu lisäasteikko. Monipuolisesta E-sarjasta löytyvät avainmallit niin läpipainettavalla vääntiöllä kuin suunnanvaihdolla varustetulla räikällä.

Miksi valita Weran Click-Torque E -sarjan naksahtava momenttiavain?

  • momenttialue 200 – 1000 Nm
  • ¾”:n neliökantakiinnitys
  • räikkä suunnanvaihdolla tai läpipainettavalla vääntiöllä
  • helppo momenttiarvon säätö
  • työkalu naksahtaa kuultavasti ja tuntuvasti, kun haluttu momenttiarvo saavutetaan
  • tarkkuus ± 3 %
  • täyttää ISO 6789:2017 -standardin

Kokeneet ammattilaisemme auttavat sinua löytämään täsmälleen tarpeitasi vastaavan momenttiavaimen. Tarvittaessa voimme räätälöidä momenttiavaimen juuri sinun käyttöösi sopivaksi. Huolto-, varaosa– ja kalibrointipalvelumme varmistavat, että momenttiavaimet toimivat moitteettomasti pitkään. Tutustu myös laajaan vuokratyökalujen valikoimaamme!

Malli Vääntiö (tuuma) Momenttialue (Nm) Pääasteikon porrastus (Nm) Kahvan pituus (mm) Momenttiavaimen pituus (mm) Paino (g)
Click-Torque E1 (suunnanvaihdolla) 3/4″ 200-1000 1 140 1250 8000
Click-Torque E1 (läpipainettavalla vääntiöllä) 3/4″ 200-1000 1 140 1250 9230