Porakoneet - Paineilmatyökalut - Osatek

Porakoneet

Paineilmatoiminen porakone on todellinen pelastaja töihin, joihin perinteiset suuret porakoneet ovat auttamatta liian suuria ja kömpelökäyttöisiä. Kevyt ja kompakti paineilmaporakone loistaa esimerkiksi silloin, kun metalli- ja muovielementtejä on käsiteltävä ahtaissa raoissa ja hankalasti saavutettavissa tiloissa. Porakoneet ovat omiaan linjastomaisiin asennus- ja korjaustöihin – kuten autoteollisuuden kokoonpanokohteisiin – joissa työkaluilta vaaditaan keveyttä, nopeutta ja kompaktia kokoa.

Ergonomiset ja maltillisesti tärisevät paineilmaporakoneet on suunniteltu käyttäjän mukavuutta silmällä pitäen, tarjoten samalla tarkkuutta ja voimaa. Paineilmatoimisten porakoneiden etuna on myös se, että ne eivät kuumene yhtä helposti kuin sähkö- ja akkukäyttöiset porakoneet, mikä pidentää niiden käyttöikää ja vähentää käyttökatkoksia. Valikoimastamme löydät monipuoliset Kawasaki-porakoneet, minkä lisäksi tarjontaamme täydentävät NPK:n automaattisesti kohteeseen ruuveja syöttävät porakoneet. Työkalujen avulla työskentely sujuu sujuvasti ja tehokkaasti, ilman turhia keskeytyksiä.

Tarjoamme runsaasti korkealaatuisia porakoneita:

Tarjoamme paineilmatoimisia porakoneita myös vuokralle: tutustuthan siis kattavaan vuokratuotteidemme tarjontaan. Lisäksi saat kauttamme kaikki porakoneiden huolto– ja varaosapalvelut.