Suorat porakoneet - Kawasaki - Paineilmatyökalut - Osatek

Suorat porakoneet – Kawasaki

Kawasaki tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen paineilmatoimisten porakoneiden malliston, josta löydät oikean työvälineen kohteeseen kuin kohteeseen. Valikoimastamme löydät niin kevyet työkalut tarkkuutta vaativiin töihin kuin vankat porakoneet raskaaseen käyttöön. Kawasakin porakoneiden suunnittelun lähtökohtana toimii ennen kaikkea niiden erinomainen käytettävyys, joka takaa työergonomian ja luotettavan työjäljen kaikissa tilanteissa. Helppokäyttöiset työkalut soveltuvat niin säännölliseen kuin satunnaiseen käyttöön.

Kawasakin suorien porakoneiden valikoima koostuu KPT-74B-mallista lisävarusteineen. Kompakti paineilmakäyttöinen porakone on varustettu turvaliipaisimella ja 10 mm:n istukalla ja soveltuu erityisesti pystysuunnassa poraamiseen sekä muihin ahtaissa tiloissa suoritettaviin töihin. Korkean kierroslukunsa (3800 kierrosta minuutissa) ansiosta KPT-74B on erinomainen vaihtoehto myös erityisen pienien reikien poraamiseen.

Miksi valita Kawasakin suora KPT-74B-porakone?

  • Istukka: 10 mm
  • Teho: 0,38 kW
  • Kierrosluku: 3800 r/min
  • Ilmaliitin: 1/4″ 
  • Todella korkea kierrosluku (r/min)

Mikäli suorien porakoneiden valikoimastamme ei löydy oikeaa työkalua käyttöösi, tutustuthan myös kulma– ja pistoolimallisten porakoneiden valikoimaamme. Vuokraamme kattavan valikoiman Kawasakin työkaluja väliaikaiseen käyttöön. Lisäksi huollamme ja tarjoamme varaosat kaikkiin Kawasakin paineilmakäyttöisiin työkaluihin.

Tuote Istukka (mm) Teho (kW) Kierrosluku (r/min) Ilmankulutus (l/s) Kokonaispituus (mm) Paino (kg) Ilmaliitäntä
Tärinätaso (m/s2)
KPT-74B 10 0,38 3800 11,12 192 0,75 1/4 0,35