Porakoneet, kulma - Kawasaki - Paineilmatyökalut - Osatek

Kulmamalliset porakoneet – Kawasaki

Kawasakin paineilmatoimiset porakoneet soveltuvat aktiiviseen käyttöön kokoonpano- ja kunnossapitolinjastoilla. Kestävät ja ergonomiset mallit ovat suosittuja vaihtoehtoja säännölliseen tuotantokäyttöön, jossa porakoneelta vaaditaan niin luotettavuutta, tehokkuutta kuin ergonomisuutta. Työkalut soveltuvat pitkäaikaiseen käyttöön jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa, kuten teollisuusympäristöissä, joissa esiintyy todella korkeita lämpötiloja tai runsasta kosteutta.

Kawasakin kahdesta työkalusta (KPT-64ADR & KPT-67ADR) koostuva kulmamallisten porakoneiden sarja tarjoaa ratkaisun vaikeasti saavutettaviiin välikköihin sekä, joissa porakoneen on oltava riittävän tehokas, mutta samalla äärimmäisen tarkka. Kulmamallisten porakoneiden kompakti koko ja kevyt rakenne tekeekin niistä ihanteellisia työkaluja erityisesti kapeisiin ja haastaviin kohteisiin. Molemmat Kawasakin kulmamallit on varustettu nopealla, työskentelyä helpottavalla suunnanvaihto-ominaisuudella.

Miksi valita Kawasakin kulmamallinen porakone?

  • Istukka: 10-13 mm
  • Teho: 0,38 kW
  • Kierrosluku: 250-1800 r/min
  • Ilmaliitin: 1/4″ 
  • Nopea suunnanvaihto
  • Todella korkea kierrosluku (r/min)

Eikö kulmamallinen porakone sovellu käyttöösi? Muistathan, että valikoimamme kattaa myös useita Kawasakin pistoolija suoramallisia porakoneita! Saat kauttamme myös kaikki alkuperäiset varaosat jokaiseen Kawasakin paineilmakäyttöiseen työkaluun. Tiiedustelethan Kawasaki-paineilmatyökaluja myös vuokralle.

Tuote Istukka (mm) Teho (kW) Kierrosluku (r/min) Ilmankulutus (l/s) Kokonaispituus (mm) Paino (kg) Ilmaliitäntä
Tärinätaso (m/s2)
KPT-64ADR 10 0,38 1800 9,11 208 1,2 1/4 2,2
KPT-67ADR 13 0,38 250 7,4 220 1,3 1/4 3,11