Voimahylsyt – Momenttivääntimet – Momenttityökalut – Osatek

Voimahylsyt

Korkealaatuiset voimahylsyt ovat kiristys- ja ruuviliitostyöskentelyn avainkomponentteja, jotka takaavat tuotannon toiminnan ja erilaisten huoltoseisokkien ripeän onnistumisen. Osana momenttiväännintyöskentelyä ne takaavat turvallisen ja täsmällisen ruuviliitosten kiinnitys- ja avaamistyöskentelyn ja varmistavat siten tuottavuuden sekä tehokkuuden muun muassa tuotanto- ja kokoonpanoteollisuudessa. Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut voimahylsymme ovat kestäviä, luotettavia ja täyttävät kaikki raskaan teollisuuden niille asettamat vaatimukset.

Laadukkaiden voimahylsyjen valikoimastamme löydät niin kuusiohylsyt, 12-kulmahylsyt kuin erikoisvalmisteiset hylsyt, tarvikkeet ja hylsysarjat. Varastostamme löytyy kattavasti erikokoisia hylsyjä, minkä ansiosta saat tilaamasi hylsyt parhaimmillaan perille jo seuraavaksi päiväksi. Näin tuotantosi ei ole riippuvainen hylsyistä ja niiden toimintakunnosta. 

Saat kauttamme monipuolisen tarjonnan erilaisia hylsyjä:

Minkälainen hylsytarve käyttökohteessasi on? Ota meihin rohkeasti yhteyttä asiantuntijamme löytävät valikoimastamme juuri teille sopivan hylsyratkaisun. Valikoimastamme löytyy myös runsaasti vuokrattavia voimahylsyjä väliaikaiseen käyttöön. Tiedustele myös rohkeasti asennuspalveustamme, joka huolehtii puolestasi haastavista ja asiantuntemusta vaativista kiristystöistä.