Safe-Torque – Momenttiavain – Osatek

Safe-Torque

Weran Safe-Torque on erityisen turvallinen, käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen momenttiavain. Safe-Torque-sarjan avaimet ovat erinomainen valinta kaikkiin pienten momenttiarvojen ruuviliitoksiin, joissa työkalulta vaaditaan sekä tarkkuutta kiristettäessä että suuria voimia liitoksia avattaessa. Kuuluvasti napsahtavien momenttiavaimien sarja takaa turvallisen työskentelyn momenttialueella 2 – 12 Nm.

Safe-Torquen suosion salaisuus perustuu sen ylikiristämisen estäviin, luistomekanismin mahdollistamiin ominaisuuksiin. Kun haluttu momentti on saavutettu, momenttiavain lukkiutuu ja varmistaa, ettei liian suurten vääntömomenttien käyttö ole työskenneltäessä mahdollista. Mikä parasta, on Safe-Torquen momentinrajoitustoiminto tarvittaessa mahdollista kytkeä pois päältä, jolloin työkalua voidaan käyttää tavallisen räikän tapaan.

Miksi valita Weran Safe-Torque-sarjan naksahtava momenttiavain?

  • momenttialue 2 – 12 Nm
  • ¼”:n kuusio- tai neliökantakiinnitys
  • räikkä suunnanvaihdolla
  • mahdollisuus kytkeä momentinrajoitustoiminto pois päältä
  • helppo momenttiarvon säätö
  • työkalu naksahtaa kuultavasti ja tuntuvasti, kun haluttu momenttiarvo saavutetaan
  • täyttää ISO 6789:2017 -standardin

Tutustu tarkemmin momenttiavaimien valikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva momenttiavain – myös silloin, kun harkitset sen vuokraamista. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan työkalun. Lisäksi pystymme räätälöimään momenttiavaimen täysin käyttökohteesi asettamien erityisvaatimuksien mukaisesti. Erinomaiset huolto-, varaosa– ja kalibrointipalvelumme takaavat, että käsikäyttöiset momenttiavaimet toimivat moitteettomasti vuodesta toiseen.

Malli,  suunnanvaihdolla Vääntiö (tuuma) Momenttialue (Nm) Pääasteikon porrastus (Nm) Kahvan pituus (mm) Momenttiavaimen pituus (mm) Paino (g)
Safe-Torque A1 (nelikanta) 1/4 2-12 0,1 94 244 553
Safe-Torque A1 (kuusiokanta) 1/4 2-12 0,1 94 244 552