PG30-polttomoottoripumppu – Korkeapainehydrauliikka – Osatek

PG30 – polttomoottorikäyttöinen hydraulipumppu

SPX FLOW Power Teamin PG30-sarjan polttomoottorikäyttöiset hydraulipumput tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä ja tehokkuutta helppokäyttöisessä paketissa, jonka sydämenä toimii 4-tahtinen, 1,5 kW:n Hondan moottori. PG30-sarjan alhainen teho-painosuhde tekee siitä yhden maailman kevyimmistä bensiinikäyttöisistä pumpuista. PG30-sarjan mallien kuuden litran alumiinisäiliö tarjoaa riittävästi käyttö-öljyä työjaksoille, jossa pumppua on käytettävä pitkiä aikoja kerrallaan.

Luotettavat ja pitkäikäiset, kevyellä alumiinisella öljysäiliöllä varustetut polttomoottoripumput ovat tehokas ja kestävä ratkaisu monipuolisiin sylinterityöskentelyn tarpeisiin. Suojakehikolla varustetut PG30-polttomoottoripumput eivät pienistä osumista hätkähdä – ne säilyvät ilman vaurioita jopa kaikkein haastavimmissa olosuhteissa ja työympäristöissä, joissa laitteiden halutaan kestävän tavallista rankempaa käyttöä.

Miksi valita työmaalle polttomoottorikäyttöinen PG30-hydraulipumppu?

  • sopii käytettäväksi sekä yksi- että kaksitoimisten hydraulisylinterien kanssa
  • saatavana 3-tieventtiilillä
  • polttomoottorin teho 1,5 kW
  • varustettu vakiona suojakaarella
  • CE-hyväksytty

Jos käytössäsi on jo ennestään hydrauliyksiköitä tai muita korkeapainehydrauliikan tuotteita, asiantuntijamme huoltavat ne tuliteräkuntoon. Hankimme laitteisiin myös kaikki tarvittavat varaosat. Jos tarvitset pumpun vain tilapäisesti, voit vuokrata sen helposti meiltä. Muistathan myös monipuolisen sähkökäyttöisten, paineilmatoimisten ja akkukäyttöisten hydraulisylinterien valikoimamme.

Malli Ominaisuudet Yhteensopivuus Öljytuotto
(7 bar)
Öljytuotto
(70 bar)
Öljytuotto
(700 bar)
Öljytilavuus
(l)
Paino
(kg)
PG303 7,6 litran säiliö, 3-tieventtiili Yksitoimiset sylinterit 4,4 0,6 0,5 6,0 14,5
PG304 7,6 litran säiliö, 4-tieventtiili Kaksitoimiset sylinterit 4,4 0,6 0,5 6,0 14,5